Добре, трябва ви това писмо, за да отидете до FOS. Получих имейли от тях, но можете да опитате от отделни служители не съм сигурен, че ще работи, но имейлите, които изпращат, завършват с @wise.com
Автоматичен превод:
calumharris
Платинен
преди 1 година
В моето извлечение имам някои транзакции към Sbru Allnce.
Има ли шанс да бъде Subaru Alliance?
В къщата на компанията това име [ХАРКОВЛЮКА, Йелена] е свързано с Астар Алианс ООД. Името й е навсякъде...
Автоматичен превод:
Indiesindy
Anonymized954
Сребърен
Anonymized954
преди 1 година
Имаш ли контакт за тях или не си струва?
Автоматичен превод:
Vkieranc
Диамантен
преди 1 година
Някой да има информация за финансите на Falcora или да е имал късмет с тях
Автоматичен превод:
Anonymized839
Gamblur
Диамантен
Gamblur
преди 1 година
Има инструменти, които можете да изтеглите, за да блокирате всички сайтове, включително офшорни сайтове за хазарт, от вашия ip адрес и рутер и домашен адрес Gamban Gamblock и betblock също говорят с вашия мобилен доставчик, те също може да имат инструмент. Надявам се, че помага, може също да си струва да говорите с някой, който трябва да потърсите помощ
Автоматичен превод:
Anonymized839
Vkieranc
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
Те са затрупани в момента, повдигна жалбата ми в началото на октомври и току-що беше взето от оценител
Автоматичен превод:
ajb4
Сребърен
преди 1 година
Здравейте хора,
всякаква информация за:
-Active Web Limited, Лондон
-lanro system limited
-infinity europ sarl
благодаря
Автоматичен превод:
kellyharry436
Бронзов
преди 1 година
благодаря
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Диамантен
преди 1 година
Това са някои от текстовете, които получавам постоянно, вие ги докладвате за спам и т.н., но те продължават да идват, трябва да е някакъв вид измамен софтуер, който използват, за да го направят.
Редактирано
Автоматичен превод:
exodus1
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Аз също приятел и не мога да се отърва от тях. Мислех да се свържа с моя телефонен доставчик или нещо подобно!
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
exodus1
Диамантен
exodus1
преди 1 година
Да, вероятно просто ще ви кажат да промените номера си. Не съм склонен да направя това, имам го от 25 години, деффо не е правилно или истински казина правят това!
Автоматичен превод:
pyne88
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Здравей Пол
при коя банка сте били, когато сте извършили възстановяването на плащането.
Имахте ли късмет да спечелите таксата обратно с компанията skinsmagnate??
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
pyne88
Диамантен
pyne88
преди 1 година
Здравейте, не казвам банката, тъй като бяха много добри и не искам да се споменава нищо тук, банката повдигна това и те се върнаха, казвайки, че съм получил скинове, в арбитраж е около 3 седмици, все още няма отговор
Автоматичен превод:
Anonymized916
Диамантен
преди 1 година
Някой има ли имейл адрес за шведската полиция в Стокхолм? Затруднявам се да намеря онлайн.
Току-що получих актуална информация за моя случай на FOS, има забавяне поради натрупани...
Автоматичен превод:
Anonymized916
Диамантен
преди 1 година
Ще бъда много благодарен, ако някой има данни за контакт с търговец под описанието „депозит чрез crypto pol"?
Предполагам, че фирмата е базирана в Полша поради частта „pol".
Автоматичен превод:
poppyr
Anonymized916
Сребърен
Anonymized916
преди 1 година
Това е quickbit/Bitsent, известен още като още 500 имена
Автоматичен превод:
Anonymized916
poppyr
Диамантен
poppyr
преди 1 година
Благодаря, имах чувството, че може да е така. Имахте ли късмет с депозирането чрез крипто?
Току-що изпратих заявка за възстановяване днес на bitsent.eu за описанието „bitsent eu ab sales", но очевидно това беше малко по-ясно при намирането на данни за контакт. Макар и изненадваща изненада, имейл адресът на gdpr на уебсайта им се върна като ненамерен, така че без съмнение те не са съвместими с gdpr.