На какво основавам това, след като не съм получил нищо от нито един от магазините, които имат такси?
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Curritokira
Диамантен
Curritokira
преди 1 година
Здравейте точно като за форум неправилен mcc добре, така бяха направени моите
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
Curritokira
преди 1 година
ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ.. банката отказва да възстанови таксите с фалшив код, защото потвърдих операциите с ПИН.
Някакви идеи за продължаване на иска?
HELP PLEASE.. the bank refuses to refund the charges with a false code because I validated the operations with the PIN.
Any ideas to continue the claim?
AYUDA POR FAVoR.. el banco me deniega la devolución de los cargos con código falso pq he validado con el pin las operaciones.
Alguna idea para continuar reclamación??
Автоматичен превод:
преди 1 година
IMO трябваше да тръгнете по маршрута „Стоки и услуги не са получени" – все пак трябва да докажете, че сте се опитали да се свържете с търговците.
Автоматичен превод:
Curritokira
Диамантен
преди 1 година
Така че трябва да призная, че направих депозитите, но те не кореспондират???
Автоматичен превод:
Anonymized847
Диамантен
Curritokira
преди 1 година
Така че трябва да призная, че направих депозитите, но те не кореспондират???
So I have to admit that I made the deposits but they don't correspond???
Entonces debo admitir que hice los depósitos pero no sé corresponden???
Автоматичен превод:
преди 1 година
Да, ако сте направили депозитите, трябва да кажете, че сте ги направили, но търговците не са предоставили стоки или услуги. Ще трябва да докажете това.
Автоматичен превод:
Curritokira
Anonymized847
Диамантен
Anonymized847
преди 1 година
Благодаря ви за отговора. Разбирам, но това ще бъде по-сложно, тъй като ми се появява само един код с код за финансови услуги.
Автоматичен превод:
Curritokira
Диамантен
преди 1 година
Някой има ли формуляр за иск, моля?
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Curritokira
Диамантен
Curritokira
преди 1 година
Те просто предоставят фалшиви касови бележки, за да възразят срещу неполучени стоки, така че внимавайте с неправилния mcc, на който не могат да се върнат
Автоматичен превод:
calumharris
Anonymized839
Платинен
Anonymized839
преди 1 година
Те могат да видят името на търговеца от своя край и без допълнителна информация. Бях посъветван да потърся имената им в Google, което направих, но няма информация.
Автоматичен превод:
Anonymized839
calumharris
Диамантен
calumharris
преди 1 година
Коя е банката, тъй като моите банки ми дадоха пощенски код и действителен адрес, код на търговеца, код на категорията, това беше Lloyds santander и моите компании за кредитни карти
Те все още активно търгуват. Какво ви трябва Имам доказателство за слотове Нагласено, когато се оплаках, тъй като продължавах да бъда изритан от играта всеки път, когато ударих бонус рунд и при презареждане не даде нищо. Те блокираха акаунта ми и не ми дадоха средствата, след което имах многобройни опити за измама с картата си. Трябваше да анулирам картата си и да поръчам нова