Той каза, че следи публикацията от месеци, но се е регистрирал едва днес според неговата информация
Автоматичен превод:
Gojira7346
Anonymized960
Диамантен
Anonymized960
преди 1 година
Определено липсва някаква информация, обикновено те биха я съобщили, ако търговецът се свърже с тях, изглежда малко вероятно одобрен от FCA орган (разумно) да издаде CIFAS маркер без никаква кореспонденция с клиента. Ако са го направили, тогава той има солидна жалба срещу Wise.
Редактирано
Автоматичен превод:
jameswatkinson
Aellis
Сребърен
Aellis
преди 1 година
Да какво от това? Нямам нужда от акаунт, за да чета, и имам нужда от помощ сега, затова се регистрирах. Ще ми помогнеш ли или просто ще направиш глупав коментар?
Автоматичен превод:
Gojira7346
jameswatkinson
Диамантен
jameswatkinson
преди 1 година
Банките няма да блокират вашите сметки, когато се прилага CIFAS маркер, кога точно е поставен? Все още трябва да имате достъп до акаунтите си, но кредит или нещо подобно ще бъде отхвърлено.
Може ли компания като PayPal да приложи CIFAS маркер? Тъй като Wise е подобен на това, това не е действителна банка, това е доставчик на EMS (услуги за електронни пари) според това, което мога да събера за тях.
Много се съмнявам, че това се е случило, можете да кажете, че не е истински истински потребител по начина, по който реагира, абсолютни глупости, току-що прочетох, след което се присъединих днес, игнорирайте този идиот! Справих се с разума, че няма начин да направят всичко това за под £500
Редактирано
Автоматичен превод:
Gojira7346
AmyGee07
Диамантен
AmyGee07
преди 1 година
Те трябва да оставят някаква информация, тъй като със сигурност биха получили някаква кореспонденция от Wise относно приключването на спора или затварянето на акаунта им. Също така подходът на стоките, които не са получени към тези казина, наистина има някакви основания само ако е използван неправилен MCC, те заявиха, че не знаят нищо за използвания MCC, което ме кара да вярвам, че наистина са продължили със спор , можеха да го направят срещу легитимен процесор, който е използвал правилните MCC, които ме коригират, ако греша, вероятно е мястото, където щяха да отхвърлят спора и да поставят CIFAS?
Автоматичен превод:
jameswatkinson
xbigguyxxx
Сребърен
xbigguyxxx
преди 1 година
Да, аз съм идиот, съгласен съм, но ако не ми помагате, няма нужда да ме обиждате, и без това съм в достатъчно проблеми.
Автоматичен превод:
Gojira7346
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Определено съм подозрителен, но се опитвам да им дам предимството на съмнението, част от езика, който използват, правописа на думите и други подобни ме карат да вярвам, че не са базирани в Обединеното кралство, освен че пропускат много информация. Освен това те се върнаха няколко пъти към публикацията на LizzieCG, вместо да отговорят на хората.
Играх в много казина, но наскоро в Donbet и Mystake, но съм 99% сигурен, че това е случаят с Donbet. Къде мога да видя MCC кода? Бях убеден, че Donbet използват MCC без хазарт и съм виждал други да споменават Donbet преди тук. Не че сега има значение...
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Gojira7346
Диамантен
Gojira7346
преди 1 година
Да, това е много в тона на нигерийски тип измамник или нещо такова, което досега е извлякло защо да използвате кола под наем, ако имате собствена?
Автоматичен превод:
Gojira7346
jameswatkinson
Диамантен
jameswatkinson
преди 1 година
Ще трябва да поискате тази информация от Wise, докато обработват плащането, не са ли ви изпратили нищо във връзка с вашия спор? само срещу donbet ли имаш спорове? Тук липсва много информация, бих се свързал със съветите на гражданите, както каза AmyGee07, те определено са по-добре подготвени да се справят с това
Липсата на детайли и няколко думи, които са използвали, както и правописът са това, което ме накара да предполагам легитимността, но ще се опитам да им дам предимството на съмнението.