Какво чудо.... Получихте ли копие в местната полиция в района и също така получихте ли всички подробности за транзакцията от банката с местоположението, където е преминало плащането?
Той бяга уплашен. Значи той прави, че сте направили дарение на създател на съдържание. Ако случаят е такъв, транзакцията ще има запис на създателя на съдържание, който вие също предполагате, че сте дарили. Трябва да получите тази информация и на теория ще имате рецепта за него и трябва да си представя, че показвам подробностите за споменатия профил на създателите, така че да можете да видите тяхното съдържание, тъй като очевидно сте направили дарение. Имате ли друг имейл адрес, ако е така, изпратете му имейл отново, като му кажете, че не сте уплашени от него и неговите крещящи лъжи и реакцията на вашия имейл е доста показателна. Тъй като нямате връзка с destream или който и да е създател на съдържание съгласно европейския GDPR, който поискате цялата информация, която дестрийм притежава за вас. Дарението/създателят уточнява дали той намеква, че това се е случило, тъй като те трябва да водят записи. Вие сте повече от щастливи да продължите този въпрос дори до съд в Кипър, тъй като имате достъп до квартира толкова дълго, колкото е необходимо (което натискане идва да се наложи) ще имате къде да отседнете, ако се стигне дотам, тъй като съм женен за грък/кипърец и имам място в Ларнака в северната част на Кипър и може да пътува из целия Кипър. да се надяваме, че няма да се стигне дотам. Също така посочете, че има много форуми, които споделят информация за дестрийм и измамни неоторизирани MMC. Дали е съвпадение и всичко погрешно? хората дори споделят действителни пощенски кодове Sic кодове и т.н., където плащанията са били предоставени от различни банки по целия свят. Също така разберете банковия си имейл и Cc в Cc. Мисля, че това е кибер измама на местната полиция
Кажете му също така, че сте разбрали, че ще използва тази тактика, но няма да бъдете уплашени или заплашвани от никого. Можете или да го уредите по приятелски начин, или да тръгнете по законен път. Ако имате достъп до сайта за хазарт, все още можете да намерите транзакциите да го препрати, за да няма дело.
Go.kick.ass gurl xx
Автоматичен превод: