здравейте всички
Наскоро загубих над £30 000 в goldenbet.
Вече бях регистриран в GAMSTOP, но тъй като това е офшорно, ми позволи да се регистрирам.
Вече започнах да се възстановявам от хазарта, но поради това сега съм в сериозен дълг и се опитвам да възстановя парите, които съм загубил.
някой изобщо може ли да ме подкрепи по въпроса? Някой получавал ли е възстановяване на средства от goldenbet?
сторнирани плащания към банката за произволните търговци, чрез които обработват транзакции?
наистина не съм сигурен къде да отида с това, но съм категоричен, че Goldenbet няма задължение за грижа поради местния си лиценз, но не съм сигурен какви основания мога да използвам, за да си върна парите.
също : Похарчих по-голямата част от парите си за прагматични слотове за игра, особено за сладко злато и портите на Олимп. При последния опит да играя каза, че играта не е достъпна в моята юрисдикция (Обединеното кралство). Изпратих имейл, за да попитам какво означава това и те казаха, че не е достъпна за мен.
как Със сигурност това е недостатък, тъй като загубих всичките си пари, играейки на тях.
Автоматичен превод: