Чейс беше болка, що се отнася до Сантеда, като се има предвид, че опитах тактиката да им задавам въпроси, вместо да посочвам какво са направили погрешно, те ме препратиха към специализиран екип и все още не съм чуйте отговор след две седмици, също очаквам FOS, стискам палци.
Да, приятелю, приключих с хазарта и минаха няколко месеца. Моята г-жа надзирава моето банкиране и съм обещал на семейството и приятелите си никога повече. Засега така или иначе ми се повръща в стомаха, просто искам справедливост сега нелицензираните компании да бъдат затворени, тъй като ние, натрапчивите комарджии, не знаем кога да спрем.
Хубаво, значи имаш някой, който държи твоя куфар? Каква е вашата история за него, ако нямате нищо против да попитам? Много връзки, които прочетох, използват тактиката на измамата и че са били психично болни и т.н
Обикновено те отговарят в рамките на около 5 дни, включително аз ги подканвах, което направих, но сега не бързат, надявам се да ми дойде без FOS, но съм уверен, че имам добър имейл, който обяснява моята ситуация и доказателства в подкрепа, плюс предишни решения на FOS, които не са толкова различни от моите.
Очаквам назначен агент, но минаха няколко месеца, така че предполагам, че скоро ще получа имейл от тях, без да публикувам твърде много информация публично, не е много различно от това, събрах всички доказателства и организиран, за да подкрепя и моите точки.