Някои бяха банкови преводи, други бяха плащания с карта
Автоматичен превод:
Nasrin999
Платинен
преди 1 година
отидете в банката си, проверете, за да видите кода на сортиране и номера на сметката, в която сте депозирали, и ги поставете в инструмента за проверка на номера на сметката с код на сортиране и ще разберете кой е взел парите ви.
за съжаление не мога да дам съвет относно плащанията с карта, но може да са по-лесни за извличане в зависимост от използвания код на търговеца
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Nasrin999
Диамантен
Nasrin999
преди 1 година
Здравей приятелю, имах основно сторнирания на плащания, някои просто го върнаха веднага, след като банката ги вдигна, аз съм същият, няма смисъл от това, когато спечелиш, никога няма да спреш! не можеш да продължиш да играеш на тях и да печелиш, те са предназначени да вземат всичките ти пари, скуката е с мен и т.н., така че терапията с gamstop ми помогна да променя живота си, а също така те проверяват напредъка ти, бих опитал правна помощ за тази сума пари, като без печалба, без такса тип
Редактирано
Автоматичен превод:
Nasrin999
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Да, приятелю, госпожата ми ме напусна, когато разбра какво съм причинил и тя се върна едва наскоро, така че ако не мога да го направя сам, трябва да се уверя, че го правя за нея
Автоматичен превод:
Vkieranc
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
100% скуката е основният му ефект. За мен това е, когато понякога гледам телевизия преди лягане и не съм уморен, когато обичах да залагам най-много друг път, когато не мисля за това.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Nasrin999
Диамантен
Nasrin999
преди 1 година
Поне имаш още един опит, сигурен съм, че няма да поглеждаш назад, все още имам изкушения и мисли, но мога да ги преодолея сега
Автоматичен превод:
Nasrin999
Vkieranc
Платинен
Vkieranc
преди 1 година
Да, чувствах се така, преди да извърша престъпленията си, приятелю.. колкото и зле да звучи, понякога трябва да удариш дъното, за да осъзнаеш какво си направил.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Vkieranc
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
Да, за мен е същото в леглото през нощта, неспокоен, не мога да спя или съботни вечери, но излязох и за повече, сега купих телевизионни пакети за футбол и т.н., чета, надстроих фитнеса си, за да използвам други зони, помогна ми да изляза за бира и т.н. се откъсва това е опит за препрограмиране на ума неговото ниско чувство, което задейства страстния за високо бръмчене, което нищо не се сравнява с хазарта, което всички познаваме
Редактирано
Автоматичен превод:
Craigo1
Nasrin999
Сребърен
Nasrin999
преди 1 година
Да отида ли в банката или просто да проверя плащанията онлайн
Автоматичен превод:
Nasrin999
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Приятелю, не позволявай да те докосне. Помолете някой да започне да контролира вашето банкиране вместо вас, при мен се получи
Автоматичен превод:
Nasrin999
Craigo1
Платинен
Craigo1
преди 1 година
Проверете онлайн, ще бъде до получателите
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Nasrin999
Диамантен
Nasrin999
преди 1 година
Знам, приятелю, опитах го преди някой да ми помогне, сега контролирам повече, но наистина трябва да го направя сам, тъй като сега съм на 52
Автоматичен превод:
Nasrin999
Платинен
преди 1 година
Ако го искате толкова много, можете да намерите някой, който да изтегли банкирането ви вместо вас, оставяйки ви да изтеглите пари и да направите корекции - никога не е късно да промените