Така или иначе използвах Cifas като начин да обвинявам глупавите си действия досега.
на този етап всичко, което мога да направя, е да изпратя на Modulr едно последно съобщение с молба да договорят сума за уреждане между мен и santeda (тъй като те са единствените, които по дяволите отговарят) и да видим какво ще получим.
Не знам дали това е твърде грубо, но просто искам Сантеда да изгори. Предполагам, че и Андреас е педо:
Ще добавя това, което казах по-рано, плюс нещо от рода на:
свързан с FOS. Освен това имам достъп до софтуер, който ми позволява да получа имейл адреса на всеки служител. Ще гарантирам, че този проект достигне до всички ключови лица, вземащи решения във FOS, Action Fraud, Modulr FS и FCA, за да хвърли светлина върху тази измамна схема, която финансира операциите на Modulr.
Освен това ще споделя истината с всеки отделен клиент и конкурент на Modulr FS, който очертавам чрез LinkedIn Sales Navigator, включително Frog Capital, Cledara, Soar.tech, Hodge.bank, Teya, Nebeus, Rvvup и други. Моята цел е да подчертая системните грешки, които поддържат подобно неправомерно поведение, увреждайки целостта на вашия FCA регламент.
Автоматичен превод: