Изчакайте малко, ако са ликвидирани, това означава, че изобщо не могат да се борят, така че те са лесни победители
Wait a minute if they liquidized that means they cannot fight it at all so they are easy winners
Автоматичен превод:
преди 1 година
Никога не се знае с тези компании - те са престъпни предприятия, така че могат да опитат всичко. Между другото сайтът им все още работи.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Anonymized847
Диамантен
Anonymized847
преди 1 година
Добре, ще видим какво ще се случи, да, сайтът не е паднал бог знае как ще спрете, че имат около 11 подобни с различни имена! би било интересно да се види какво опитват и извличат, може би банката просто ще се върне към това имам предвид всякакви глупави опити за измама или измъкване от нея!
Редактирано
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
makelios6
Диамантен
makelios6
преди 1 година
Добре, може би ще потърсиш съвет някъде по въпроса, но не си виновен, че са заобиколили нещата
Автоматичен превод:
Anonymized839
dbeasley41996
Диамантен
dbeasley41996
преди 1 година
Можете ли да ми помогнете с тези, моля
Автоматичен превод:
Anonymized839
Dustyd
Диамантен
Dustyd
преди 1 година
Имахте ли отговор. Предполагах, че това е дестрийм, тъй като това се появи и в моето изявление
Автоматичен превод:
dbeasley41996
Anonymized839
Сребърен
Anonymized839
преди 1 година
кои?
Автоматичен превод:
Anonymized839
dbeasley41996
Диамантен
dbeasley41996
преди 1 година
Кашия
Автоматичен превод:
Anonymized825
Диамантен
преди 1 година
Намирам за толкова разочароващо, че услугата е успешна и пропусната, Barclaycard Visa веднага щом спорът събра налични пари, Chase трябва да чака повече от 45 дни като 50 за пари, въпреки че Mastercard казва незабавно възстановяване като временно.
Автоматичен превод:
Williamj86
Платинен
преди 1 година
Току-що бях на баунти барабани и Donbet, тъй като получих имейли от тях и двамата затвориха акаунта ми, защото инициирах възстановяване на плащания хахаха
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
FFS трябва да си изкормен! Никога не съм се свързвал с никой от тях за първи път, но ако ви блокират, толкова по-добре за вас!!😂😂😅
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Изкормен, исках малко хазарт и да си похабя парите хахаха. Шегувам се, разбира се, но това, че ме затварят, е добър знак за моите сторнирания, както го виждам, приятелю. Мислят ли си хората, че можем да съберем 100 000 подписа на уебсайта на правителството, за да се говори за това в парламента, само за да го разкрием
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Мда, това просто означава, че това е всичко, което могат да направят, наистина е добро решение, казва се, че gc в Обединеното кралство получават повече правомощия срещу тези сайтове, аз тепърва ще го видя!