И така, тези казина се намират в Кюрасао, но някои от тези доставчици трети страни са лицензирани в Обединеното кралство (други също като Талин.. и т.н.) Търговец в Обединеното кралство ли е причинил проблемите ви? Grottobooks/mydates са едни от по-големите в Обединеното кралство...
Автоматичен превод:
Mr_Jones_1
Бронзов
преди 1 година
Може ли някой да ми изпрати имейл за Finnart.IO
пише 404, когато се свържа със сайта
Автоматичен превод:
Youssf
Mr_Jones_1
Диамантен
Mr_Jones_1
преди 1 година
Проверихте ли страницата с T&C и потърсихте ли имейл адрес? Вероятно ще намерите такъв там.
Успех с получаването на отговор. Изпратен по имейл няколко пъти и нищо обратно
Автоматичен превод:
Youssf
xbigguyxxx
Диамантен
xbigguyxxx
преди 1 година
Зададохте ли спора пред банката поради грешни MCC кодове? Никога не съм знаел, че това може да е законна причина..
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Vkieranc
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
Здравей приятел, да, това е колко те взеха от основната ми банка и £6500 в Revolut. Не искам да казвам банката, за съжаление, в случай че хората ме споменават и т.н. и т.н.. Получих изплащания от сайта, но никога дори не ме попитаха за
Редактирано
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Youssf
Диамантен
Youssf
преди 1 година
Здравей приятелю, твърдях, че това трябва да се направи и се борих за това, те ги отгледаха всичките за мен. Открих дупки в техните отговори на жалби, които те признаха
Редактирано
Автоматичен превод:
Anonymized825
Vkieranc
Диамантен
Vkieranc
преди 1 година
Да, те също искат данни за кредитна карта и банкови извлечения, но нищо друго не се връща, надявайки се, че няма да оспорят сторнирането.
Да, приятелю, надявам се, че трябва да е просто плаване! все още съм малко притеснен за възстановяването на £4700 от сайта, но се съмнявам, че ще направят много