здравейте всички
След като станах жертва на goldenbet, попаднах на този форум и прекарах последните 6 часа в четене от страница 1. Наистина е тъжно да видя колко много уязвими хора са станали жертва на тези измамни казина и изглежда, че наистина е просто измама кой се възстановява. Така или иначе възнамерявам да опитам късмета си да получа възстановяване на депозитите си.
Преди това бях в GAMSTOP в продължение на 5 години и след като приключи през юни, открих, че имам достъп само до един букмейкър в Обединеното кралство (Bet365) с много нисък лимит за депозит. Попаднах на Goldenbet чрез стриймъри и след голяма печалба от първия ми депозит, започнах да се връщам и открих, че се обръщам към ротативките винаги, когато бях стресиран.
През последните три месеца депозирах над £10 000 (над 100 транзакции), което ме постави в сериозни финансови затруднения и бих искал да опитам да си върна тези пари, за да мога да оставя всичко това зад гърба си.
Доколкото разбирам, няма да имам основания за връщане на плащане през MCC, тъй като нямаше блокиране на акаунта ми, тъй като моят GAMSTOP беше изтекъл (следователно защо имах достъп до bet365), така че ще бъде ли най-добре да поискам въз основа на „неполучени стоки" или ще това да бъде отхвърлено и поради сумата на транзакциите към едни и същи търговци?
Правилно ли съм, като смятам, че трябва първо да изпратя имейл на търговците, които мога да намеря, и да поискам информация за плащанията и това, което съм закупил (напълно не очаквам отговор) и да използвам това като доказателство по време на моята заявка за връщане на плащане?
Има ли нещо друго, което бих могъл да направя, за да подсиля допълнително иска си?
Плащанията ми бяха направени чрез дебитна карта (Barclays) и са предимно от:
skinsonly (не мога да намеря информация)
mastertools (mastertoolsmania.au)
gamingstore (gamingstoreonline.com)
депозит (не мога да намеря информация)
Благодаря предварително за всички полезни отговори и искам само да добавя, че макар да е тъжно да чета, че толкова много хора са измамени, се радвам да видя хората да се обединяват и да си помагат.