Благодаря, направих всичко мое, тъй като бях залагал на нелегален сайт, направих няколко на други карти, тъй като стоките не бяха получени, но само когато бяха малки суми на рекламации на една карта, беше една, а другата беше 3 и тези бяха много по-трудно повдигане на купища въпроси, караница и т.н. мнозинството в една банка бяха само аз, който разказвах истинската история, все още не съм получил възстановяване, всичко е задържано от мен до изтичане на 45-60 дни и минаха само няколко дни досега толкова дълъг път! от това, което разбирам и предишни твърдения, те са невъзможни за борба, но трябва да изчакам и да видя какво ще се случи. Ще получите по-голямата част от нея, сигурен съм, и да, всяка малка сума обратно е победа и част от вас обратно, купих си няколко дребни артикула, но по-голямата част от първата сума беше използвана за изплащане на дълг и дори при това все още имам около 30 000 паунда за плащане, включително заем срещу къщата, който е 23 000 паунда за 15 години, моят план е да изплатя личните заеми, след което да атакувам заема срещу къщата, може би ще взема друг личен голям заем, за да го изплатя, така че да съм по-сигурен с по-малък риск, но все още имам много работа, но кредитният ми рейтинг се повиши с изплащането на много карти и заеми напоследък.
Чувствам се наистина тъжно, че губиш парите от наследството, сигурно те боли още повече да губиш пари, оставени за теб от упорито работещи членове на семейството, които са ги оставили за по-добро бъдеще за теб, така че наистина чувствам болката ти, но останеш там, имаш надежда и продължавайте да се борите и го направете за тях!
Автоматичен превод: