Проверете дали сте попълнили правилната дата, понякога натискате твърде бързо, може случайно да сте взели дата преди извършването на транзакциите, винаги проверявайте годината и всичко е правилно🙂
„Здравейте, скъпи mobilumpay, можете ли да потвърдите, че е добре за мен да сторнирам тези транзакции чрез Revolut, тъй като никога не съм получавал доставена криптовалута и след това да ми помогнете да възстановя транзакциите?"
След това просто чакате отговори, където те потвърждават, и го показвате на Revolut🙂
Имам транзакция на Revolut за excurr. Прочетох t&c на уебсайта им, там пише, че Великобритания е ограничена държава на сайта им, така че им изпратих съобщение, но не съм сигурен дали ще има някаква разлика
получих тази актуализация от банката днес относно последните ми сторнирания, не получавам най-долната за 120-те дни, може ли някой да ме посъветва какво мога да направя по отношение на тези.
можем да го удължим до максимум 540 дни, така че защо не могат да го направят, не ме разбирайте погрешно, радвам се, че другите бяха върнати, но все пак не разбрах, докато не проверих извлеченията си през уикенда.