Смятам, че се правя на глупак! Посочих, че са пропуснали още 50 плюс, след което ги направиха всички, както бяха казали, всички като тези ни уведомете, тъй като всички са покрити!
Автоматичен превод:
Lucid_1337
zorromedz
Диамантен
zorromedz
преди 1 година
Видях някои в миналото, които получиха същия отговор, след това, когато получиха лични карти и т.н., те просто казаха, че хората сами са потвърдили транзакциите и след това ги игнорират напълно.
Така че не им давайте нищо.
Редактирано
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Мислите ли, че трябва да направя последните си няколко, те струват около £500, така че може да опитате добрия маршрут, който не е получен
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
От вас зависи дали само на двойка ще се измъкнете или просто кажете, че е свързано с първата партида, те трябва да го направят
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Така че просто им се обадете и кажете, че намерих още нещо в изявленията си и искам да ги добавя към текущите си
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Да, току-що го направих по имейл, последван от референтния номер на случая, но можете да звъните, стига да получите същия човек, който се занимава с това, в противен случай ще получите някой клоун, който казва, че хазартът не е покрит!
Редактирано
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Ще отговоря, за да получа имейл по-късно, след което просто ще кажа, че прегледам извлеченията си, че намирам повече връзка с текущия ми случай, след което ще изпратя дати и суми
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Да, направете това и то отива при лицето, което се занимава с това
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Готово, ще видим какво ще кажат в понеделник
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Ще го получите, ако те не отговорят, просто продължете да ги преследвате, ако те игнорират, не се обаждайте, когато го направят, споменете го във вашите окончателни изплащания и ще получите парите веднага
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Така че, когато получа последното си изплащане от текущите си, споменете го след това за другите, ако не получа отговор
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Да, сякаш ги пренебрегнаха, това е техен провал, получих извинение и около £13 000 от тях платиха веднага
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Исусе наистина, така че аз свърших моята част, сега от тях зависи да се върнат при мен, ако го пренебрегнат, изчакайте и го споменете, когато сторнираните ми плащания приключат с текущите ми това ли казвате
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Е, така работеха моите, когато се обадиха, казах, че съм преследвал седмици без отговор на всички пропуснати, ако отговорят, тогава е по-лесно, имах проблеми, които са празни поради включените суми
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
Ще видя какво ще стане приятел
Автоматичен превод:
Hirpo
Сребърен
преди 1 година
Здравейте, някой има ли данни за контакт с търговеца Keylsm?
Автоматичен превод:
Jasmo079
Сребърен
преди 1 година
Някой отнесъл ли е случая си до омбудсмана и получил ли е отговор?
Компанията ми за кредитни карти категорично отказва връщане на моите депозити, защото това е хазарт, въпреки че нямате право да използвате кредитна карта за хазарт.
Автоматичен превод:
Anonymized840
Диамантен
преди 1 година
На кой английски орган мога да докладвам за Grottobook и Helpersm?
FCA?
Автоматичен превод:
DynamoHarry
Anonymized840
Диамантен
Anonymized840
преди 1 година
Аз също искам да знам.
GrottoBook/MyDates
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
DynamoHarry
Диамантен
DynamoHarry
преди 1 година
FCA няма да направи нищо, просто ще ви каже да се свържете с търговеца, след това с банката и след това с омбудсмана, безполезно!