Това е шега, доверителният пилот премахва отзивите ми за Kinghills!
това е сайт за измама, преследващ Великобритания...
Това е сайт за измама, преследващ Великобритания...
Това е сайт за измама, насочен към проблемни комарджии в Обединеното кралство.
Изпратих им над 15 имейла без отговор. Помолих акаунтът да бъде закрит, тъй като бях загубил £13500, но те ме игнорираха и добавиха още безплатни залози и го оставиха отворен, за да вземат повече пари.
Аз съм на gamstop и работя с моята банка и gamcare поради тежък хазартен навик и изпратих всичко това до тях, но те ме игнорират.
Плащанията се перат към различни неправилно кодирани категории MCC, за да се заобиколи банкова карта или законите на Обединеното кралство, които използват Sumup, който гласи, че хазартните транзакции са незаконни. Предложих им шанса да ми възстановят сумата, но нямам отговор, така че сега работя с моята банка отново, за вдигнат сторнираните плащания, тъй като са наясно с тази измама.
Те ще източат банковата ви сметка, дори ако имате лош навик. В момента получавам сесии за поддръжка един на един в gamcare, така че този сайт наистина е измет. В момента все още се опитвам да платя дълг от £35 000.
Транзакциите минават на различни места, ако едно плащане е неуспешно, то опитва друго, докато не вземе парите ви, обикновено с добавена голяма такса, такива като zen, bytes news, xprsera, csskinspro, smpaypf*magicinc и т.н. използват различни имена, за да заобиколят доставчика на плащания закони.
Службата за поддръжка на хазарта в банката ми каза, че това не е истинският сайт на Kinghills и ми даде номер, на който да се обадя, човекът, с когото говорих, каза, че не съм регистриран в Kinghills след проверка.
Парите се озовават на места като Литва и т.н. това не е истински сайт, внимавайте, не се поддавайте на тази измама. Отново се направих като клоун. Очаквам да се свържа с Kinghills или ще се заема да разкрия вашата малка незаконна операция, която извършвате!
Тези рецензии по никакъв начин не трябва да се премахват този сайт работи незаконно в Обединеното кралство измами много проблемни комарджии от Обединеното кралство, които трябва да са в безопасност от това и не трябва да вземат нито стотинка от хората тук !!!