За да бъда честен, банката също е на моя страна дори повече с Canapay
Тази компания беше блокирана лично от мен, тъй като докладвах за тях през март, че се показват в моята банка, без да правят сторнирания на плащания, просто исках да ги спрат
фактът, че те все още могат да заобиколят лично блокиране на акаунта за тази компания, показва колко много измамват хората
Но все пак живея повече с надежда, отколкото с очаквания 🙂
Автоматичен превод:
Georgey132
craigtay9989
Бронзов
craigtay9989
преди 1 година
Кажете ми как се справяте, тъй като имам около £1200 там - размених няколко имейла с тях, но вече всичко е утихнало - все още го преследвам всеки ден, така че се надявам на успех
Автоматичен превод:
craigtay9989
Georgey132
Сребърен
Georgey132
преди 1 година
Също така имам ли няколко компании, за които не мога да намеря имейли, ако някой може да помогне?
AVELEY COMPANY LIMITED
BLACKSTONECAPITALLTD
D-SVCL
MobilePays - знам, че Kasha.io е уебсайтът, но няма имейл адрес
Всяка помощ ще бъде оценена
Автоматичен превод:
DynamoHarry
Диамантен
преди 1 година
Интересно е, че зад всички тези фалшиви търговци като Al_Logo_Creator, Smart hub, GrotoBook, MyDates, Toolshaven, KEYLSM и така нататък, и така нататък. Има латвийски директори - компаниите са базирани в Обединеното кралство/Англия/Лондон, но директорите винаги са латвийци.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
DynamoHarry
Диамантен
DynamoHarry
преди 1 година
Това е мястото, където са базирани, парите ми се озоваха там на много от тях, като Латвия
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Диамантен
преди 1 година
Току-що проверих банковата си жалба, която дори не е възложена след 2 седмици! Приемам го обратно на опашката!