Добре, честна игра, можете ли да изтриете публикацията си, благодаря
Редактирано
Автоматичен превод:
boots2024
Златен
преди 1 година
Браво все пак….!!!
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
boots2024
Диамантен
boots2024
преди 1 година
Благодаря много ботуши, смятам, че знаят, че са се провалили, следователно бързият отговор и възстановяването не е масивно, но £500 обратно днес в сравнение с това, което съм губил, ме кара да се чувствам малко по-добре, поне все още чакам от моята банка да отговори на жалбата ми, не разбира се, че ако няма новини е добра новина, тъй като беше повдигната миналия четвъртък, може би това е, защото им отнема повече време, първото отхвърляне последния път беше много бързо като ден по-късно
Редактирано
Автоматичен превод:
boots2024
xbigguyxxx
Златен
xbigguyxxx
преди 1 година
Моля, не залагайте приятел!
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
boots2024
Диамантен
boots2024
преди 1 година
Няма шанс да стартирам, вече съм готов с него, вече ми е много гадно, надявам се срещата ми с gamcare да ми помогне утре в 14:00 след като рефералът ми беше завършен и определено няма да използвам тези сайтове никога повече, ще бъде невероятно да си върна голямата сума, но малко се съмнявам и също подчерта малко изчакване на отговора
Редактирано
Автоматичен превод:
Williamj86
Williamj86
Платинен
Williamj86
преди 1 година
Днес получих актуализация по имейл от банката, те казват, че жалбата ми все още се разследва и може да отнеме още 5 седмици, за да получа отговор, да подам ли нова жалба или да оставя това да приключи.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Коя дата са поставили на 1-ва пъпка
Автоматичен превод:
Williamj86
xbigguyxxx
Платинен
xbigguyxxx
преди 1 година
оригиналният имейл посочва не повече от 15 работни дни, като 15-ият ден е днес.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Williamj86
Диамантен
Williamj86
преди 1 година
Добре, може би изчакайте още малко, ако има само 15 работни дни днес
Всички ми приличат на Elegro, изпратете имейл на Elegro.
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Диамантен
преди 1 година
Бих казал, че помолете банката да ги направи, ако е възможно, опитайте да се свържете все пак
Редактирано
Автоматичен превод:
mBp12
Casfan
Златен
Casfan
преди 1 година
Всички са Elegro mate. Същите хора, от които взех парите си.
Автоматичен превод:
mBp12
Златен
преди 1 година
Сам ще подам иск пред FOS в последен опит да си върна последните £400. Струва си да опитате така или иначе, бях един от късметлиите в началото, които получиха възстановявания директно от процесори/компании за обработка на плащания. Ще ви уведомя всички как се справям.
Автоматичен превод:
Casfan
Бронзов
xbigguyxxx
преди 1 година
Бих казал, че помолете банката да ги направи, ако е възможно, опитайте да се свържете все пак
I would say ask the bank to do them if passible try contacting anyway
Автоматичен превод:
преди 1 година
Наздраве момчета. Банката не е опция за съжаление, както и над 120 дни за възстановяване на плащане.
(Поради това не може да се прехвърля към FOS)
Знам, че това вероятно няма да доведе до възстановяване на сумата, но имате ли съвет какво точно да кажа в имейла си?