Двата случая, които всички споменаваме, имат две ключови точки. Едната е кредитна карта, чрез която хазартът се блокира автоматично, така че неправилен код е валиден и компанията за кредитна карта трябва да извърши връщане на плащането. Ето как получих парите си обратно чрез Barclays.
А другият блок за хазарт беше на картата, следователно неправилният код работи за това лице чрез решението на FOS, Chase направи това за мен при другото ми възстановяване на плащане.
Аз се занимавам с FOS чрез работа (несвързано с тези проблеми) и трябва да сте сигурни, че покривате всички точки, в противен случай те вероятно ще застанат на страната на банката. Хазартът не е изключен от VISA/Mastercard или не мога да го намеря в условията, които съм чел много пъти, но ще трябва да сте сигурни, че предавате тези неща на FOS. Ако сте използвали кредитна карта, трябва да спечелите, ако имате хазартен блок, също трябва да спечелите. Ако не сте споменали хазарта и банките отново отказват неполучени стоки, мисля, че ще спечелите.
Ако се споменава хазарт и банката откаже, тогава ще трябва да се уверите, че сте проверили решенията на FOS, които са загубили, и се опитайте да не повтаряте думите в това и да използвате различна тактика, повечето изглежда са се провалили, тъй като се оплакват, че банката е трябвало да блокира транзакциите това се прилага само ако аргументирането на кода е заобиколило блок, нито едно от неуспешните решения на FOS не споменава, че стоките не са получени, следователно това е маршрутът, който бих избрал, дори ако сте споменали хазарта, не са получени стоки, така че може би това ще свърши работа.
Автоматичен превод: