здравейте всички
Току-що получиха обаждане от Chase Bank след 4-седмичен случай на измама и измама и те отказаха възстановяване, тъй като не са видели измама или измамна дейност.
Имам и отворена жалба, в която казвам, че не искам накрая да тръгне по пътя на измама, ако денят трябва да бъде обикновено връщане на плащане за неполучаване на стоки или услуги.
Въпреки че elegro ме моли да накарам моята банка да започне процеса на възстановяване, те все още не се съобразяват.
Давам му 1 последен опит за обработка на сторнирания на плащания и за резултата от моята жалба и след това ще трябва да го занеса на FOS.
Мислех, че ще бъде дълго, но просто неполучаване на стоки или услуги.
Hi all,
Just had a call off chase bank after a 4 week scam and fraud case and they have declined any refund as they didn't see any scam or fraudulent activity.
I have an open complaint aswell saying I did not want it to go down the scam fraud route at the end if the day it should be a simple chargeback for non reciept of goods or services.
Despite elegro asking me to get my bank to start the refund process they are still not complying.
I am giving it 1 last shot with chase to process chargebacks and for the outcome of my complaint and then I will have to take it to the FOS.
I thought it would be a long but simple non reciept of goods or services.
Автоматичен превод: