Все пак публикувате в тема специално за сторнирания на плащания? Питане за имената на казината, срещу които хората от успешно повдигнати сторнирания на кредитни карти...? Хммммм...
Автоматичен превод:
kadirhkn15
Сребърен
преди 1 година
Да, защото съм много добър в връщането на плащане, ако искате, свържете се с мен. Имам 400 хиляди последователи в Instagram, всеки трябва да се свърже с мен. Не искам пари, не искам нищо от вас, не съм измамник, ще ви науча как да връщате плащане, как да комуникирате с банката и как да им представяте доказателства. Ще разбия предразсъдъците на хора, които подхождат с предразсъдъци като теб, бъди сигурен в това, човече. @royalnoblescom Хайде, пишете ми и ще ви покажа що за човек съм.
Не, сгреших за датата - крайният им срок е следващата събота.
Автоматичен превод:
LizzieCG
Диамантен
преди 1 година
Здравейте всички
Исках да ти дам един съвет. Моля, бъдете внимателни. Оспорих плащания с Barclays и те блокираха сметката ми и удържаха всичките ми средства. Те ги затварят и отнема 15 работни дни, за да се проведе тяхното разследване и може да доведе до прилагане на Cifas към мен. Как е възможно в крайна сметка да бъдем наказани за корумпирани процесори за обработка на плащания, търговци на измами и хитри казина? Наистина ме порази, ако трябва да съм честен и това ще е последният ми пост сега.
Не, те са свързани с Intergiro, които също са свързани с quickbit. Казват, че сме разрешили плащания и да отидем в банката. Направих го и показах доказателство, че няма да ми изпратят доказателство за покупка или доказателство за получени стоки, но банката каза, че стоките, за които съм платил, не отговарят на условията за възстановяване