Първоначалният им отговор беше в рамките на един ден, ако си спомням правилно, но трябваше да изчакам около 2-3 седмици, преди да ми върнат сумата, бях безмилостен в преследването им и изпращането на съобщения и т.н.
Повиших сторнираните плащания до капитал едно и получих отговор, че транзакциите не се покриват като измама! Специално попълних формуляр за сторниране на плащане и го изпратих и никога не съм искал те да бъдат повдигнати като измама! те са или глупави, или действат, това не е масивна претенция за £300, но Исусе!
Само през изминалата седмица след таксуването обратно на Capital one / mybookie.ag. Те ми се обадиха 2 пъти основно с молба за парите (850$) обратно или ме изпращат на колекции. Смях се толкова силно и затворих. Изглежда ядосан, откакто ми пише същите глупости 😂😂😂 Благодаря за връщането на парите идиоти
Изпратих съобщение до twitter на mastercard в Обединеното кралство, те поискаха някои подробности и го препратиха на друг екип от тяхна страна, все още не са получили отговор от тях, минаха няколко седмици, същото беше и с FOS