Така за първи път търговецът отговори на претенциите ми
HelpersM Pro и Mydates, които водят до Grotobook.
Някой има ли опит с тези търговци, които отговарят на вашето възстановяване на плащане?
Или идват с някаква фалшива история, за да отменят сторнираните плащания?
Редактирано
Автоматичен превод:
Sutton
Lucid_1337
Платинен
Lucid_1337
преди 1 година
Всъщност получихте ли пари обратно
Автоматичен превод:
Lucid_1337
Sutton
Диамантен
Sutton
преди 1 година
Да, но това беше преди 2 месеца. Те ми отговориха и ми казаха, че ще възстановят сумата, отнеха 2 дни, след което всички Slideflair бяха възстановени.
Автоматичен превод:
Meeegzzzz33
Сребърен
преди 1 година
Днес се свързах с моята банка, която не можа да направи абсолютно нищо, каза ми да се свържа с измамници, които също казаха, че нищо не може да се направи. Губя всякаква надежда сега, тъй като опитвам всеки възможен имейл в тази тема, който мога да намеря, че връзките към моите транзакции дали някой е имал някаква радост??
Наистина трябва да се свържа със собствениците на velobet, rolletto, goldenbet и т.н. някой има ли имейла?
Автоматичен превод:
LizzieCG
Colin09
Диамантен
Colin09
преди 1 година
Уверете се, че изпращате имейл на payswix, тъй като те се управляват от тях. Изпратих имейл на собственика и накарах някой да се свърже с мен веднага
Някой да е имал работа с Nationalbet? Транзакциите се показват като Balon и Newton OS. Моята е кредитна карта, така че се надявам раздел 75, ако възстановяването на плащането е неуспешно
Автоматичен превод:
meandi
Платинен
преди 1 година
Мога ли само да попитам дали discord или електронната таблица все още работят с данни за контакт. Трябва да събера информация за контакт за много търговци 😫 Моя собствена вина, че съм пристрастен, знам, преди някой да вложи два пенса в ad*ckhead.
но взех всички мерки, които можах, блокирах хазарта в банка и карти, предупредих банката, която дори изпрати полицията до вратата ми, за да провери дали съм добре, присъединих се към gamban, за неопределено време. Но тези безскрупулни шибаници изпращат съобщения и имейли ден след ден, за да изкушат. Дори се регистрирах в един, който вече беше депозирал £200 и спечели £3000 И едва след това се казват ограничения за страната! Е, това трябваше да е от ден точка, така че ще ми върнат парите, моля!
Свързах се с тях преди 3 седмици и те ми отговориха със следното:
здравей
Надяваме се, че сте добре. Потвърждаваме получаването на вашия имейл.
Бихме искали да ви информираме, че след проверка на нашите вътрешни системи не забелязахме никаква активност с посочения от вас номер на карта. Поради това бихме искали да ви помолим да предоставите допълнителна информация относно оспорваните транзакции, като доказателство за плащания, имена на участващи търговци, извлечения от транзакции.
Вашето по-нататъшно сътрудничество с нас ще бъде от решаващо значение за нашето разследване на тази ситуация.
Автоматичен превод:
meandi
Gojira7346
Платинен
Gojira7346
преди 1 година
Може ли и аз да получа копие, моля, само за да добия представа какво да изпратя