Как получихте възстановяване от Expressiveera? Изпратих им 100 писма, но никога не отговарят
Автоматичен превод:
Jablanka
Frewcrew24
Сребърен
Frewcrew24
преди 2 години
Кои транзакции ви бяха възстановени?
Addontopia ми каза, че вече са ми възстановили...
Автоматичен превод:
Frewcrew24
Jablanka
Сребърен
Jablanka
преди 2 години
Всяка сделка, която имах с тях, около 30 странни мисля...
Автоматичен превод:
Jablanka
Frewcrew24
Сребърен
Frewcrew24
преди 2 години
уау поздравления! Транзакциите имаха ли някакво специално име или бяха просто Addontopia?
Автоматичен превод:
Anonymized668
Златен
преди 2 години
Някой получавал ли е възстановяване на средства от Bookspurse?
Автоматичен превод:
Elena1233
Jablanka
Платинен
Jablanka
преди 2 години
Addontopia току-що ми върна сумата!
Автоматичен превод:
Elena1233
drizzy
Платинен
drizzy
преди 2 години
Clx*addontopia
Те бяха единственият търговец от около 20, които ми върнаха сумата.
Автоматичен превод:
slotguru777
Бронзов
преди 2 години
Някой виждал ли е такса с описание "PAY ASSURANCE SAS"? Бях таксуван в колумбийски песо, така че това изглежда доста често.
Автоматичен превод:
ChupapiMunano
Сребърен
преди 2 години
Исках да получа процесор за плащане за някои онлайн инструменти за изкуствен интелект, но повечето местни банки отказаха да предоставят такъв. Те индиректно споменаха, че това може да е едно от възможните приложения и не могат да вярват дали наистина ще се използва за предоставяне на онлайн услуги. Така че това е действителен проблем. Все още не съм сигурен как успяват да получат тези такси и да обработват заявките за възстановяване.
Автоматичен превод:
Jasmon
Платинен
преди 2 години
Имате ли имейл адрес от HELPERSMX AP и GROTOBOOK, MYDSTS
Formiline UAB
Goriwire SPZ.o
Автоматичен превод:
Jasmon
bkapoor
Платинен
bkapoor
преди 2 години
DaMA.Nv
Автоматичен превод:
Jasmon
Nidd90
Платинен
Nidd90
преди 2 години
Ако е helpersmx AP, можете да напишете имейл адреса
Някой успял ли е да се свърже или да получи обратно плащане от „PAYTECH PRO LTD"? Те също работят под CSSKINS и CSSKINSPRO. Техният уебсайт е просто примамка и техният имейл адрес се показва като неактивен при опит за изпращане. Опитах се да направя фалшива поръчка за един от техните CSGO скинове, което ме отведе до „REPAY" като техен процесор за плащане. Също така се опитах да се свържа с тях, но без успех..
Автоматичен превод:
olteanimputit12
Сребърен
преди 2 години
Изпращам ли им дори снимката на таблото за обяви? Защо трябва да правя това? Дори нямам акаунт при тях в платформата. Разбрах картата, да, мога да ги снимам, за да им докажа, че е моята карта.
Редактирано
Автоматичен превод:
Jasmon
Nidd90
Платинен
Nidd90
преди 2 години
Благодаря, изплатете ги или?
Когато писах по-рано за възстановяване на средства от DaMA NV, те ме блокираха на всички техни, които изобщо не получиха възстановяване.
Автоматичен превод:
olteanimputit12
Jasmon
Сребърен
Jasmon
преди 2 години
Имейлът на Grotobook е:
Автоматичен превод:
Jasmon
Платинен
olteanimputit12
преди 2 години
Изпращам ли им дори снимката на таблото за обяви? Защо трябва да правя това? Дори нямам акаунт при тях в платформата. Разбрах картата, да, мога да ги снимам, за да им докажа, че е моята карта.
Do I even send them the bulletin board photo? Why do I have to do this? I don't even have an account with them on the platform. I understood the card, yes, I can take a picture to prove to them that it is my card.
Le trimit chiar si poza de buletin ? De ce trebuie sa fac asta ? Nici macar nu am cont la ei pe platforma . Am inteles cardul da pot face poza pentru a le dovedi ca e cardul meu .