Easytransac може да отговори на моя trustpilot и да го свали, тъй като е „клеветнически", но не може да отговори на собствените си имейли. Те нарушават собствените си T&C, като правят бизнес с Ewave. Но те не искат да знаят за това. Ще ги докладвам и на френските власти.
Автоматичен превод:
Elena1233
Frewcrew24
Платинен
Frewcrew24
преди 1 година
Addontopia игнорира всичките ми имейли отговориха ли ви някога или просто възстановиха сумата?
Автоматичен превод:
KatzeisBack
Anonymized668
Сребърен
Anonymized668
преди 1 година
Както вече споменахме, те са престъпници. Не ги интересуват правилата и условията или законите.
Автоматичен превод:
makelios6
Платинен
преди 1 година
някой познава ли този дилър nikotpf concord market?
Автоматичен превод:
olteanimputit12
Сребърен
преди 1 година
Здравейте момчета, някой намирал ли е имейл поддръжка от Expresiveera или TopCom?
благодаря
Автоматичен превод:
joelemanuel5559
Сребърен
преди 1 година
Моля, някой има ли имейл или връзка с "LUXTEL"? Виждам повече хора в тази тема да питат, но изглежда никой не намира контакт с тях...
Редактирано
Автоматичен превод:
Frewcrew24
Elena1233
Сребърен
Elena1233
преди 1 година
Мда, отговорът по имейл и потвърждението, че ще възстановят сумата в рамките на 14 дни, беше в акаунта ми на следващия ден
Автоматичен превод:
Anonymized668
Златен
преди 1 година
Някой да е имал възстановяване на средства от Transacworld? Или Bookspurse?
Автоматичен превод:
Jablanka
Anonymized668
Сребърен
Anonymized668
преди 1 година
Чакам от средата на май за възстановяване на сумата от Transact, все още нищо по сметката, бях в контакт с тях вчера и те казаха, че вече съм получил парите си хаха...
Автоматичен превод:
Anonymized668
Jablanka
Златен
Jablanka
преди 1 година
Дори не получих отговор от тях
Автоматичен превод:
LizzieCG
Jablanka
Диамантен
Jablanka
преди 1 година
Поискайте ARN номера
Автоматичен превод:
Jablanka
LizzieCG
Сребърен
LizzieCG
преди 1 година
Да, получих ги, какво да правя с тях?
Автоматичен превод:
KatzeisBack
Jablanka
Сребърен
Jablanka
преди 1 година
Изпратете номерата на вашата банка, те могат да ги използват за проследяване на възстановяването. Това е като номер за проследяване на колетна пратка
Автоматичен превод:
Lucid_1337
joelemanuel5559
Диамантен
joelemanuel5559
преди 1 година
Бих искал също да имам информация за тях. Ако някой има имейл или сайта на "Luxtel", моля да сподели.