Някой случайно да има запис на екрана, който показва как избира дебитна карта, но е преведен през потока на Криптоним?
Автоматичен превод:
Foxtrot90
LizzieCG
Диамантен
LizzieCG
преди 3 седмици
Здравей, Лизи, каква беше процедурата при теб? Всичките ми пари, дори спестяванията ми, са вложени в изравняването. Преди около 6 дни ми казаха, че ще получа актуализация след 10 работни дни. В средата на август пуснаха сметката ми в проверка.
Автоматичен превод:
Arra89
8x7rqrgfbc37
Диамантен
8x7rqrgfbc37
преди 3 седмици
Имам скрийншотове
Автоматичен превод:
8x7rqrgfbc37
Златен
Arra89
преди 3 седмици
Имам скрийншотове
I have screenshots
Автоматичен превод:
преди 3 седмици
Има ли някакъв шанс да ги изпратите на [email protected] или jamiepi в телеграма
Опитвам се да убедя банката, че това трябва да се счита за измама с приложения за отворено банкиране.
Очевидно, ако имам някакъв успех, ще споделя информация (ако случайно сте получили някакви възстановявания на суми от Kryptonim, моля, уведомете ме също)
Описания на банки за вещици, които използва Walletto?
Автоматичен превод:
Hansy57
Kazper_82
Златен
Kazper_82
преди 3 седмици
За съжаление не. Намерих някои, но изпратих безброй имейли без никакъв отговор...
Автоматичен превод:
Waltz
Org1991
Сребърен
Org1991
преди 3 седмици
За кого е това?
Автоматичен превод:
Waltz
Сребърен
DjumK
преди 1 месец
Все още нямам нищо сигурно по въпроса, но ще ви уведомя, ако попадна на нещо. Виждали ли сте някога Horizon Land или Exist Sys в транзакциите си? Опитвам се да разбера кой ги е обработил.
I don’t have anything solid on those yet, but I’ll let you know if I come across anything. Have you ever seen Horizon Land or Exist Sys in your transactions? I’m trying to work out who processed those as well.
Автоматичен превод:
преди 3 седмици
Сладко
Автоматичен превод:
Waltz
DjumK
Сребърен
DjumK
преди 3 седмици
Нямам приятел
Автоматичен превод:
mrk95
8x7rqrgfbc37
Бронзов
8x7rqrgfbc37
преди 3 седмици
Не можеш ли просто да си създадеш нов акаунт?!
Автоматичен превод:
mrk95
8x7rqrgfbc37
Бронзов
8x7rqrgfbc37
преди 3 седмици
Възстановиха ми парите, но беше отдавна.
Автоматичен превод:
Jaydizzle
Бронзов
Loo76
преди 1 месец
Дай ми имейлите в Discord...
Ще измисля нещо и за теб...
😉
Discord me the emails…
ill Come up with something for you….
😉
Автоматичен превод:
преди 3 седмици
Здравей, Лу. Мога ли и аз да те споделя с теб? Получих подобни отговори от ivy и kryptonim и сега отново проверявам банковата си сметка, тъй като те твърдят, че плащат по me2me, което, разбира се, не е вярно.
Някой наскоро е получил възстановяване на сумата от Elegro?
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Платинен
johnmaddisonn1
преди 3 седмици
Опитах се да се свържа отново с Walleto, но за съжаление все още не съм получил нищо полезно от тях. В този момент просто продължавам с възстановяванията на суми и чакам решенията на банката.
Тъй като едно вече е решено в моя полза, надявам се поне някои от останалите да преминат по същия начин.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Платинен
johnmaddisonn1
преди 3 седмици
Срещал съм FOLVEX, SALDRO и PELVAN преди. В моя случай те бяха свързани с Xpate. Разбрах това, когато проверих транзакциите с моята банка.
За останалите все още нямам нищо категорично.
Автоматичен превод:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Платинен
Lisa2
преди 3 седмици
Виждал съм DOLVIK, NEXRIM и KANTIQ. В моя случай тези транзакции бяха свързани с Walleto, а не с Xpate.