Хей, приятел, как си?
Приятелю, това може да изглежда необичайно, като се свързах с теб, за да задам някои въпроси, както и съвет как да навигирате в процеса на възстановяване на плащане с австралийските банки (anz)
Направо приятелю, изхабих толкова много от моята проклета трудно спечелена монета, не мога да се накарам да го добавя, че е шибано огромно, тъй като ми бяха останали пари от продажбата на имот и май-юни, че не мога да повярвам какво се случи. ..загуба след загуба депозит след депозит. Глупостта в най-добрия случай и самообвинението, докато носиш този срам, е грозно чувство, понякога ме кара да се чувствам мошеник в червата.
Нямам представа как да се обърна към банката и да ги насоча за сторнирания на плащания, не ме интересува дали има по-голям шанс за успешно връщане на плащане, ако не кажете истината и т.н.... Просто трябва да знам какво да направя казвам, че не се притеснявам от така наречените глупости за приятелски измами, защото 3 казина, в които съм залагал от години, са посочени на уебсайта на acma, забранени в Оз и НЕ СА предвидени да приемат играчи от Оз.
За късмет разбрах, че всички тези казина са фалшиви измами, след като загубих огромна сума през миналия юни, четейки форуми.
Какво да кажа на банката?
Когато понякога има странични 15 последователни депозита към доставчик, който се появява в банковото ми извлечение като „нещо нещо Нигерия".
Имам само един шанс за това и се въздържах, защото не знаех какво или как да направя сторниране на плащане.
Моят имейл е [email protected] можеш ли да ми изпратиш имейл, приятелю, да, ти също си от Австралия, затова се обръщам към теб.
Та