Здравей, как получи възстановени суми от Token IO Mine? Банкови преводи на Token IO и Kryptonmin?
Hi how did u get refunds from token io mine are tokenio krytptonmin bank tranaferas
Автоматичен превод:
преди 1 месец
Radom Pay им възстановиха парите, но аз добавих токен като копие и те просто ускориха процеса. Krypto възстановиха парите, но само защото Straall им каза да го направят, тъй като транзакциите минаваха през тях.
Автоматичен превод:
billi85
Сребърен
преди 1 месец
Уебсайтовете nexbric.net и skinb24* се управляват от Xpate Ltd. На тези уебсайтове се предлагат хазартни игри.
Radom Pay им възстановиха парите, но аз добавих токен като копие и те просто ускориха процеса. Krypto възстановиха парите, но само защото Straall им каза да го направят, тъй като транзакциите минаваха през тях.
it was radom pay that refunded them but i cc’d token and they just sped up the process. Krypto refunded but only because straall told them to as the transactions went through them
Автоматичен превод:
преди 1 месец
Значи моите са kryptonim sp zoo ans token io, мога ли да попитам какво написахте в имейла си, за да знам как е най-добре да го направя, моля?
В моята се показват като Kryptonim, но с различни окончания, т.е. Kryptonim, Sp.zoo и също така състояние чрез token.io
They show as Kryptonim on mine but different endings ie. Kryptonim. Sp.zoo and also state via token.io
Автоматичен превод:
преди 1 месец
Получихте ли възстановяване на сумата, аз имам и двете от тях?
Автоматичен превод:
Utbmitchy
Платинен
преди 1 месец
От януари имам жалба до омбудсмана срещу Skrill, който призна, че съм ги помолил да затворят сметката ми заради хазарт, но автоматизираните им системи не са го засекли. Омбудсманът се е произнесъл в полза на Skrill и на практика е казал, че вината е моя!!!