Здравейте всички,
Сравнително нов съм в този сайт, намерих го на страница в Reddit, докато правех известно проучване.
Първо, четенето на темата (с часове) ме накара да осъзная колко безмилостни и вредни са тези сайтове (в моя случай Goldenbet) и ми е тъжно да видя колко много хора са се сблъсквали със същата ситуация като мен.
Както и да е, от години съм на GamStop, но бях обект на реклами от Goldenbet.
Превъртаме напред през последните 12 месеца и вероятно съм изпуснал 15 хиляди.
Отворих дублиран акаунт и се опитах да изтегля, но не успях (противно на техните Общи условия).
повдигнах този въпрос с оплаквания към GoldenBet и те признаха, че дублирането на акаунти не е разрешено, но (разбира се) не възстановиха сумата.
Както и да е, за съжаление подадох заявления за сторниране на плащания за NatWest и Monzo, преди да прочета тази тема. Само около 8 транзакции за всяка карта.
Обясних, че услугите не са такива, каквито са описани, заради дублиращите се акаунти и че описанията на плащанията не са хазартни (избягване на блокове на Монцо и т.н.).
Въпросът ми е, че знам, че е малко вероятно да получа тези възстановени суми, защото споменах хазарта, но какъв е начинът ми на обжалване, ако има такъв, сега?
т.е. има ли друг път, който мога да поема?
Извинявам се за дългото съобщение, просто исках да бъда ясен!