Твърде много са, за да ги изброя - повечето, ако не всички, вече са тук - вероятно съм молил хората преди да ми помогнат да ги намеря, така че може би ще можете да потърсите това, което съм публикувал преди.
Way too many to list - most if not all, are already on here - i probably asked people before for help finding them aswell so you might be able to search what I posted before
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Криптоним ли ти изпрати това?
Моля, имайте предвид, че на този етап не можем надеждно да Ви идентифицираме само въз основа на Вашия имейл адрес. Поради тази причина, в съответствие с членове 11(2) и 12 от GDPR, трябва да откажем предоставянето на подробна информация за лични данни към този момент.
Ако желаете да продължите, моля, потвърдете самоличността си, преди да изпратите отново заявката си.
Ако се нуждаете от електронно разкриване на данни, защитената връзка за проверка на самоличността ще бъде предоставена по ваше искане в отделно съобщение.
Благодаря 🙏
П.с. възстановиха ли ти парите, след като направи това, ако го направи?
Някой има ли опит с воденето на спорове, при които вече имате индикатор за измама срещу вашето име със Synthetic Solutions Ltd? Някой има ли повече информация по този въпрос, доста съм обезпокоителен, моят Cifas се върна чист.
Автоматичен превод:
Anonymized1159
Loo76
Платинен
Loo76
преди 5 месеца
Не съм мрачен. Просто те уча да следваш здравия разум.
Всеки път, когато влезеш тук, отговаряш на публикации на хора отпреди години и задаваш въпроси, на които вече е отговорено в този форум.
Разгледайте форума, за да видите дали вашият отговор вече е публикуван там...
Редактирано
Автоматичен превод:
Romeo87
Anonymized1159
Диамантен
Anonymized1159
преди 5 месеца
За съжаление, тя не разбира това…
Автоматичен превод:
Joehawks
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 5 месеца
Мога ли да получа информация за invrcly, моля?
Автоматичен превод:
Pukuota1
Joehawks
Златен
Joehawks
преди 5 месеца
Той/тя вече каза/каза, че това е Cardaq. Изпрати им имейл и това е. Защо понякога е толкова трудно за четене?
Автоматичен превод:
Pyne1688
Danixxx
Диамантен
Danixxx
преди 5 месеца
От кого е това??
Автоматичен превод:
Pyne1688
AZGBG
Диамантен
AZGBG
преди 5 месеца
Добър вечер, имате ли данни за контакт с PayOp, моля?
Автоматичен превод:
Joehawks
Pukuota1
Сребърен
Pukuota1
преди 5 месеца
Не видях това от съобщението, на което отговорих, благодаря за информацията.