Някой някога получавал ли е пари обратно от Falcora Finance? Това са банкови преводи.
Автоматичен превод:
DamienD
Martin61
Бронзов
Martin61
преди 5 месеца
Добре е, че ги преследват. Но от гледна точка на клиента и картодържателя... търговската дейност е била разрешена от Visa Mastercard, банката е задължена да докладва това на мрежата от карти и все още съществуват права за връщане на плащане.
Снощи прочетох статия за това, Сергей Кондакта, някой е замесен в пране на пари.
Автоматичен превод:
Salamasalama
Anonymized1181
Диамантен
Anonymized1181
преди 5 месеца
Търся всички тези
Автоматичен превод:
Romeo87
Диамантен
преди 5 месеца
Може ли някой да ми каже под кое търговско име ELEGRO дебитира всичките ми пари?
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Salamasalama
Диамантен
Salamasalama
преди 5 месеца
Да, чудя се коя PSP е била замесена...
Автоматичен превод:
Salamasalama
Диамантен
преди 5 месеца
Мога ли да помоля някой да ми помогне да предоставя адрес или други подробности, свързани с imgvibes от банковата система? Не виждам нищо.
също и за payacctopup, ако е възможно, и mmtempo
Автоматичен превод:
Salamasalama
Anonymized1181
Диамантен
Anonymized1181
преди 5 месеца
Ако можете да потърсите адреса или някоя ключова подробност, това би било чудесно.
Автоматичен превод:
Salamasalama
Anonymized1181
Диамантен
Anonymized1181
преди 5 месеца
Worldline е голям
Автоматичен превод:
Salamasalama
Anonymized1181
Диамантен
Anonymized1181
преди 5 месеца
Вижте това
Автоматичен превод:
Daemion
Сребърен
преди 5 месеца
Това, което всички трябва да направят, е да СПРЕТ да финансират тези уебсайтове, точка. Сантеда, по-специално, е била многократно предупреждавана да приема плащания с карти от Обединеното кралство/страни от ЕС с грешни описания/MCC кодове. Те не слушат, защото това е твърде доходоносен пазар за тях и ще приемат някое и друго връщане на средства, защото в крайна сметка все пак печелят цяло състояние. Просто спрете да поставяте каквото и да било близо до тях.
Автоматичен превод:
Romeo87
Диамантен
преди 5 месеца
Може ли някой да ми каже под кое търговско име ELEGRO дебитира всичките ми пари?
Някой има ли опит с това?
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Salamasalama
Диамантен
Salamasalama
преди 5 месеца
Wordline ми отговориха, че нямат никакво участие и т.н.
За портфейла Sp знам само, че е Лондон, а адресът от Img Vibes е бил споделян преди това тук.