Как получихте възстановяване на средства от Payop? Прегледах общите условия и бях отхвърлен от тях, а чета тази верига от повече от година и никога не съм виждал някой да е имал успех с тях?
Автоматичен превод:
luskwi
AZGBG
Сребърен
AZGBG
преди 5 месеца
Не е получена услуга и е направено неправилно кодиране, но търговците, при които направих депозита, за да получат MCC 6051 и Revolut, си измиха ръцете въпреки всички изпратени доказателства и сега вече не ми позволяват да отворя отново случая.
Автоматичен превод:
Anonymized1159
AZGBG
Платинен
AZGBG
преди 5 месеца
Докажете на всички тук, че PayOP възстановява сумата.
Редактирано
Автоматичен превод:
Leuthold
Nic24
Бронзов
Nic24
преди 5 месеца
Всичко е въпрос на правилната доказателствена база. Payop следва строги протоколи, така че първо трябва да документирате всяко нарушение на Общите условия от страна на търговеца. Стандартните заявки често се провалят, защото им липсват технически доказателства. Проверявайте внимателно регистрите на транзакциите си.
Автоматичен превод:
Loo76
Anonymized915
Диамантен
Anonymized915
преди 5 месеца
Това Кай-дебит ли е?
Автоматичен превод:
AZGBG
Anonymized1159
Златен
Anonymized1159
преди 5 месеца
Мога да предоставя доказателство за всичките си възстановени суми... Аз също помагам и моля за помощ тук, работи и в двете посоки.
Автоматичен превод:
AZGBG
Joehawks
Златен
Joehawks
преди 5 месеца
Трябва да им дадете срок за отговор в първоначалния ви имейл до тях.
Автоматичен превод:
AZGBG
Gohh
Златен
Gohh
преди 5 месеца
Какво отговориха те
Автоматичен превод:
AZGBG
Златен
преди 5 месеца
Имам нужда от информация за CHSWAPPER и META DEPOSIT, МОЛЯ
Автоматичен превод:
Anonymized1159
AZGBG
Платинен
AZGBG
преди 5 месеца
Тогава го докажи. Покажи ни на всички.
Автоматичен превод:
AZGBG
Anonymized1159
Златен
Anonymized1159
преди 5 месеца
Тогава какво?
същото, което вие направихте с криптонима, хаха
Автоматичен превод:
Anonymized1159
AZGBG
Платинен
AZGBG
преди 5 месеца
Шансът да получите възстановяване на сумата от PayOP е 0,000000001%. Почти всеки е имал случаи на отхвърляне или игнориране на искове от него или от банката му. Ето защо ви моля да ни докажете на всички тук, че това е възможно.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
LizzieCG
преди 5 месеца
Те игнорират имейлите ми
They are ignoring my emails
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Кой е Dimmico? Кога им изпрати имейл?
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
SirConnection
преди 5 месеца
Много благодаря.
Любопитен съм да видя дали ще имам успех.
Thanks so much.
I'm curious to see if I will be successful.
Vielen lieben Dank.
Bin gespannt ob ich Erfolg haben werden.
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Ще бъдеш, успех, кажи ми как се справяш, имаш ли много с тях?
Автоматичен превод:
Arra89
DynamoHarry
Платинен
DynamoHarry
преди 5 месеца
Имейлите са безсмислени, отговорът е безсмислен (не възстановяваме суми) [email protected] , [email protected] Спор с банката (Monzo) и те отказаха. След това се появиха някои възстановявания на суми. Вярвам, че повдигането на спорове води до края на Nikotpf*s, откъдето идва и възстановяванията.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
Gohh
преди 5 месеца
Изпратих им това, толкова е трудно да им върнат парите, тъй като е банков превод.
I sent them this one it’s so hard to get them refund since it’s bank transfer
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Нямаш никакъв шанс с тях там, в най-лошото.
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
Loo76
преди 5 месеца
Не знам още, не го споменах в първия си имейл. Имейл адресът им не съответства на описанието. Толкова ми е трудно да го намеря, но накрая успях. Сега ще си изтрия имейлите, lol.
I don't know yet I didn't mention it in my first email. Their email address doesn't match the descriptor. So hard for me to find but got there in end. Blanking my emails now lol
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Нямам представа какво имаш предвид, толкова съм объркан 😂
Автоматичен превод:
Arra89
luskwi
Платинен
luskwi
преди 5 месеца
Отидох през банката си (monzo), но за съжаление ги отказаха. (Обърнати плащания). Когато обаче повдигнах въпроса, няколко дни по-късно парите се появиха в банката ми от въпросния търговец (goldveils ltd Nikotpf).
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
Joehawks
преди 5 месеца
Как се справихте с възстановяването на сумата от Payop? Писах имейл, те отговориха, но ме оставиха настрана през последната седмица?
How did you go about payop refund? I have emailed they did respond but left me cold for the last week?
Автоматичен превод:
преди 5 месеца
Payop НЕ възстановява суми, не обръщайте внимание
Автоматичен превод:
Anonymized1159
Arra89
Платинен
Arra89
преди 5 месеца
Как успяхте да увеличите броя на успешните възстановявания на плащания, ако не възразявате да попитам?