Знам много добре за какво говоря; разпознавам добре моделите, които показвате тук, и ги разбирам.
Парите, които ще получите обратно, няма да ви излекуват; това е ново гориво, което подхранва зависимостта, и накрая парите се връщат там, откъдето са дошли.
За мен:
Инфаркт в началото на 30-те ми години, две седмици в интензивно отделение, последвани от рехабилитация и терапия. 50 000 евро дълг, който ще трябва да се изплаща през следващите няколко години. И защо? Чрез хазарт.
Далеч си от дъното, но си на добър път, ако продължаваш така и не търсиш професионална помощ. Бездната е само на една крачка разстояние; ти си все още на няколко крачки разстояние.
Хазартната зависимост се диагностицира от специалисти, а не от самия човек, и изисква професионална помощ.
Отговорете на следните въпроси, без да ги избягвате:
- Какви стъпки бяха предприети, за да се освободите от хазарта?
- Инсталирани ли са блокиращи инструменти, за да се предотврати достъпът до хазартни уебсайтове?
- Кой е диагностицирал зависимостта? Самодиагностика или специалист?
- Какво се надявате да спечелите от възстановяването на сумата?
Вие сте в тунела на фрийролърите, не възприемате какво се случва около вас, фокусирате се върху грешното нещо.
Между другото, не съм снизходителен, просто посочвам проблема и това боли 😉
Приемете думите ми присърце, от някой, който едва не умря от това и наистина беше на ръба.
Между другото, само частично споделям знанията си за това кой с какво се е занимавал, кой търговец се появява на картата и кой е бил.
Защо? Защото съм подписал частично споразумение за неразкриване на информация и някои дела все още имат висящи съдебни дела. Освен това, знанията ми само биха ви тласнали още повече към бездната, а аз не искам това; не подкрепям фрийролинга.
П.С.
Обикновено възстановяванията на суми са възможни само веднъж; ще попаднете в черния списък на добре свързаните доставчици. Това важи и за доброволните възстановявания на суми. Освен това, отчасти благодарение на тази публикация никой вече не възстановява суми. Сериозността на посланието се губи, когато 12 души напишат едно и също нещо в рамките на няколко дни или дори часове.