Слязох долу, стоката не беше получена, но не съм сигурен защо продължават да връщат някои от кутиите обратно. Предоставих цялата информация.
Честно казано, революцията е тази, която няма да погледнат, освен ако всичко не е перфектно и не бъдат предоставени доказателства.
Автоматичен превод:
Majdkdl
craigtay9989
Платинен
craigtay9989
преди 7 месеца
Току-що изпратих някои на natwest, но все още не съм получил отговор, всичките ми от revolut са твърде стари.
Автоматичен превод:
Sarahlewis
Сребърен
преди 7 месеца
Здравейте, направих сторнирания на плащания в Revolut за около 30+ транзакции за два различни доставчика на платежни услуги, всички бяха събрани и възстановени суми, не съм сигурен дали да направя още и да изпробвам късмета си, всъщност не искам Revolut да бъде затворен, колко общо сте направили?
Автоматичен превод:
Majdkdl
Платинен
преди 7 месеца
Защо казахте да използвате Revolut, за да получите възстановени суми?
Автоматичен превод:
meandi
Praky
Платинен
Praky
преди 7 месеца
Изглежда, че reafter е такъв и не мога да намеря никаква информация за него. Stripe се споменава постоянно, така че им изпратих DSAR.
Други процесори в историята просто отиват на страници с грешка 404.
Очаквам с нетърпение актуализацията ти
Автоматичен превод:
8x7rqrgfbc37
Sarahlewis
Златен
Sarahlewis
преди 7 месеца
Има ли някакъв шанс да ми кажете подробно как го направихте с Revolut? Какво казахте? Какви доказателства предоставихте? Благодаря.
Автоматичен превод:
meandi
Praky
Платинен
Praky
преди 7 месеца
Може би ще мога да помогна с BLDV и повторното инсталиране, но ще трябва да си взема лаптопа, който в момента е в къщата на приятел.
Автоматичен превод:
LizzieCG
Диамантен
Anonymized1181
преди 7 месеца
Благодаря! Кажи ми, ако откриеш нещо друго и т.н., ще направя същото 🙂