Определено! Просто им изпратете имейл. Да, трябват ми Wordi, Hupeiwe, Sp wallet, imgvibes, Invcrly.
Автоматичен превод:
LizzieCG
kristaasle038
Диамантен
kristaasle038
преди 7 месеца
Стискам палци! Ще видя дали мога да намеря някое от тях.
Автоматичен превод:
Emyjay20
LizzieCG
Златен
LizzieCG
преди 7 месеца
Хей, получи ли достъп до API?
Автоматичен превод:
LP2710
kristaasle038
Златен
kristaasle038
преди 7 месеца
Какво им казвате в имейлите?
Автоматичен превод:
Emyjay20
Златен
kristaasle038
преди 7 месеца
Определено! Просто им изпратете имейл. Да, трябват ми Wordi, Hupeiwe, Sp wallet, imgvibes, Invcrly.
Definitely! Just send them an email. Yeah i need Wordi, Hupeiwe, Sp wallet, imgvibes, Invcrly
Автоматичен превод:
преди 7 месеца
Доста съм сигурен, че INVCRLY е Invoicerly
ГЕТ СТУФЕД ООД
Рег. номер: 15673179
Апартамент 21, Окръжни камари,
1 Драпери, Нортхамптън,
Великобритания, NN1 2ET
info(@)invoicerly.co.uk
https://www.invoicerly.co.uk/
Редактирано
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
Materialgirl84
преди 1 година
Да, но не използвах имейла за дестрийм, който всички публикуваха тук. Изпратих имейл на около 9 различни имейл адреса, включително тези на двама души! Така че не знам как и от кого са ми върнали парите. Ако ми изпратите имейла си, ще изпратя тези, които използвах
Yeh but I didn’t use the destream email everyone has been posting on here. I emailed about 9 different email addresses including two person ones! So I don’t know how or whom I was refunded from. If you send me your email I’ll send the ones I used
Автоматичен превод:
преди 7 месеца
Здравейте, бихте ли ми изпратили и имейл адресите, които сте използвали, за да получите възстановяване на сумата от Destream?
[email protected], те обаче не отговарят, а когато го направят, са наистина груби. Писах им на всички и в LinkedIn, току-що направих сторниране на плащане чрез банката си.