Знам какво имаш предвид, наскоро ми поставиха диагнозата голямо С и нямаше към кого да се обърна. Имах хазартни блокове в сметката си и международни плащания в сметката си. Освен това страдам от проблеми с психичното здраве, тъй като все още се възстановявам от енцефалит и менегит, които имах преди няколко години. Което тотално преобърна живота ми. Обърнах се към хазарта като средство за бягство, за да спре да мисля за проблема. Когато разбрах, че излиза извън контрол, изпратих имейл на сайта и им казах проблема и да затворят акаунта си. Те пренебрегнаха искането и ми позволиха да направя депозит от £1400 за 24 часа и да играя непрекъснато през този период. Докато играх през този период, играх само 1 игра с голям бас, като го държах намотка. Така че познавам играта добре. Получавах общо мъртви завъртания, без бонус, нищо над £700, така че реших да изляза от играта, когато го направих. Дори не бях влязъл в сайта, когато влязох отново в играта, изплащанията бяха 35p 14p 70p нищо повече. Взеха дублирани депозити от сметката ми за минути. Сайтът беше свален от Google и Ukgc. Те имат парите ми и продължават да ме игнорират. Дори някакъв агресивен човек ми се обади и ми каза, че са законни и имат лиценз в Обединеното кралство и трябваше да изпратя доказателство за премахване на Google и доказателство за лиценз за хазарт в Обединеното кралство, че имат само компания, регистрирана в Коста Рика, което не означава нищо, тъй като те нямат закони за лицензиране. Сега продължавам да получавам текст, за да се присъединя към сайтове от една и съща мрежа и да се върна към тях WT😣, докато се занимавам
Автоматичен превод: