Elgro не ги издадоха... velobet ги издадоха, използвайки платежния процесор на Elegros. Жалбата ми все още е в ход, тъй като са възстановили сумата 3 отделни пъти, което показва, че са признали неправомерното си поведение. Те просто продължават да изпращат генерични имейли, които изпращат на всички, но продължават да настояват и да изпращат имейли всеки ден!!
Elegro ми изпратиха имейл, в който казаха, че velobet са поискали обратна връзка относно възстановяването на суми и след първото възстановяване, което velobet е издал, получих още 2 в два отделни дни, след като elegro дадоха обратна връзка.
Elgro didn't issue them....velobet issued them using elegros payment processor. My complaint is still on going as they have refunded 3 separate times shows their acknowledgement of wrongdoing. They just keep sending generic emails they send everyone but keep pushing and sending emails daily!!
Elegro emailed me and said velobet asked for their feedback regarding refunds and after the first refund velobet issued I received 2 more on two separate days after elegro gave feedback.