Има ли шаблон, който да се използва при сключване на договор, благодаря 🙏
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
преди 9 месеца
Някой знае ли кой е търговецът Фрамос, чието седалище се намира в Глазгоу на улица Бат 327?
Това е същият адрес като Фливнам.
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
OlgaPola
преди 9 месеца
Благодаря ви много. Мога да ви помогна с Flva, получих сторнирането на плащането си чрез банка, въпреки че отне 50 дни. Ако искате, мога да ви обясня по имейл, защото публикацията ми обясняваше, че това беше отхвърлено. 😁
Thank you very much. I can help you with Flva, i got my chargeback through bank though it took tem 50days. IF you want i can explain in e-mail cause my post explaing that was rejected. 😁
Здравейте, да, и на мен ми отказаха в началото, но няколко месеца по-късно изпратих нов имейл и те ми възстановиха парите, но видях, че на много хора им е било отказано, толкова е странно как възстановяват парите на някои, а на други не.
Hi , yes they refused me also at first however a couole of months later i made new email and they refunded but seen alot of people have been refused its so odd how they refund some but not others
Автоматичен превод:
преди 9 месеца
Здравей, успя ли да намериш Фливнам?
Имате ли имейл адреса им?
Благодаря предварително
Автоматичен превод:
Praky
Диамантен
makelios6
преди 9 месеца
Приятелю, ще съм ти много благодарен, ако ми кажеш данните за контакт с Payrix.
My friend, I would really appreciate it if you could tell me the contact details for Payrix.
φιλε μου θα εκτιμουσα πολυ εαν μου ελεγες στοιχεια επικοινωνιας της payrix
Автоматичен превод:
преди 9 месеца
Ще ти го дам следващата седмица, ако видя, че ми възстановят парите. Все още не са отговорили, но им писах преди два дни.
Възстановиха ми парите едва след като подадох заявление за сторниране на плащане чрез банката.
Редактирано
Автоматичен превод:
Anonymized1181
Praky
Диамантен
Praky
преди 9 месеца
Много благодаря! Ще опитам 🙂
Автоматичен превод:
Frankey
Kika199
Диамантен
Kika199
преди 9 месеца
Съмнявам се. Вижте уебсайта им. Виждате ли някакъв адрес или лицензионно споразумение? Не можах да намеря нищо.
Автоматичен превод:
Waldo1984
Pyne1688
Диамантен
Pyne1688
преди 9 месеца
Вече пуснах имейла.
Автоматичен превод:
Sarahlewis
Сребърен
преди 9 месеца
Здравейте, нов съм във всичко това, но след като най-накрая признах проблема си с хазарта и потърсих помощ, се чувствам толкова разочарован, гледайки колко съм похарчил. Използвал съм много от сайтовете за залози, като roletto, my stake, donbet и т.н., една от транзакциите в банковата ми сметка просто показва „E", похарчени 13 хиляди 😭 но как да процедирам, това буквално е просто писмо, някой друг имал ли е подобно нещо?
Също така, някой е ползвал ли е такса, обезпечена с Revolut? Чувал съм, че могат да бъдат доста дълги и да ви затворят акаунта и т.н., ако имате такъв, какво им казахте и успяхте ли?
Автоматичен превод:
Sarahlewis
xbigguyxxx
Сребърен
xbigguyxxx
преди 9 месеца
Здравейте, направихте ли всичките си възстановявания на плащания заедно или различни спорове за различни имена, защото имам толкова много различни имена?
Автоматичен превод:
Sarahlewis
Danixxx
Сребърен
Danixxx
преди 9 месеца
Имахте ли някакъв успех
Автоматичен превод:
Sarahlewis
xbigguyxxx
Сребърен
xbigguyxxx
преди 9 месеца
Попитаха ли те дали си се свързал с търговеца?
Автоматичен превод:
xbigguyxxx
Sarahlewis
Диамантен
Sarahlewis
преди 9 месеца
Здравей, Сара.
Да, необходимо ви е доказателство за контакт с търговеца. Проверете всеки един от тях и кажете, че все още чакате артикула. Обикновено има нещо, свързано с него.
Хората казаха, че са https://genguru.com/ Изпратих им имейл, все още няма отговор. Не знам за другите дали са успели да получат възстановяване на сумата.