Надявам се да разбирате текстовете ми. те са написани с преводач.
Мисля, че Revoulut се управлява от източноевропеец, мисля, че руснак. Ако се задълбочите малко, бързо ще разберете, че почти всички казина са собственост на източноевропейци, не всички, но много.
Проблемът със сторнирането е следният:
Ако плащането е потвърдено чрез 3D Secure, банката носи отговорност в случай на възстановяване на плащане. Ако дадена транзакция не е потвърдена, търговецът носи отговорност. Вие също се нуждаете от доказателство за покупка или фактура за процеса на връщане на плащане, тъй като те не съществуват при транзакциите за хазарт, нямате късмет 😉
Банките не ви кредитират парите, защото биха останали със загубата, ако сторнирането на плащането беше загубено. Така че определено можете да кажете: Revolut държи ръката си над доставчиците на игрални услуги.
Кой може да вземе мерки срещу забранените оператори
Вашите органи в съответната държава, но това е трудно ....
Лицензът обикновено е лиценз за Антилфон или Кюрасао, операторите обикновено имат само компания за пощенски кутии в Кюрасао или компанията няма реално седалище, което може да бъде достигнато и пощата да бъде доставена там... Същото важи и за компаниите, които се появява в извлечението на кредитната карта, където кодът е променен.
Автоматичен превод: