Казах им, че искам да оспоря транзакцията и искам да ми възстановят парите. Изпратих им екранна снимка и те възстановиха сумата доста бързо, но това беше отдавна.
Хора, имате голям късмет. От 50 000 паунда успях да си върна приблизително 3 000 паунда. Revolut отхвърли 95% от моите сторнирани плащания. FOS застана на страната на банките.
Хора, имате голям късмет. От 50 000 паунда успях да си върна приблизително 3 000 паунда. Revolut отхвърли 95% от моите сторнирани плащания. FOS застана на страната на банките.
Guys you are very lucky. From £50K i managed to get back £3K roughly. Revolut rejected 95% of my chargebacks. FOS sided with banks.
Автоматичен превод:
преди 6 месеца
Същото е и при мен, успях да си върна само 200 паунда от 12 000 паунда
Фирмите тип „шелф" никога няма да разкрият, че работят за офшорни казина; те предпочитат да умрат, отколкото да си прережат вените. Затова винаги твърдяйте пред банката, че не сте получили стоките или услугите, които фирмата е предоставила. И ще си възстановите много пари 🫰. Успех 🍀
Дигиталният идентификатор може да бъде https://grottobook.com/
Имам Gitlid и проблемът е в тях. Те никога няма да отговорят, но можете да подадете претенции към банката си, че книгите им никога не са пристигали на рафтовете ви. Успех!