Определено ще ви бъде възстановен 1 милион процента
Автоматичен превод:
LP2710
Org1991
Платинен
Org1991
преди 10 месеца
Как успя да получиш възстановяването на сумата от Kycoin?
Изпратих имейл в четвъртък, все още няма отговор. Чудя се как си ги убедил. Радвам се за теб, че е проработило!!
Автоматичен превод:
Danixxx
Anonymized1159
Диамантен
Anonymized1159
преди 10 месеца
Здравей, изпратих ти имейл преди часове
Автоматичен превод:
LP2710
Платинен
преди 10 месеца
Някой има ли данни за връзка с някой от тях??? 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Банконтакт
Наутера Лимитед
Мийор
Квартет
Фицеун
Делтапрайм
Кибгеу
Кибгахабеу
Мастеркард
Cl2sk
Дигиосиан
Ланросис
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
преди 10 месеца
Хора, някой получавал ли е скорошно възстановяване на суми от Pixelium, Wintermads и Wintermdse, всички те са свързани?
Автоматичен превод:
Jonty5
Златен
Kelly1234
преди 10 месеца
Струва ми се, че е Skycom online sro, имат и телефонен номер, качен на уебсайта им. Обадих му се и определено той! Той не поиска възстановяване на сумата и просто каза, че ще изчака властите!
It’s Skycom online s.r.o I believe, they have a contact number attached on website also. I rang him, definitely him! He wouldn’t issue refund and just said he will wait for the authorities!
Автоматичен превод:
преди 10 месеца
Благодаря ти
Автоматичен превод:
Pyne1688
Org1991
Диамантен
Org1991
преди 10 месеца
Хей, какво каза на Kycoin, за да получа възстановяване на сумата?? Благодаря предварително.
Автоматичен превод:
Lamonf
Org1991
Сребърен
Org1991
преди 10 месеца
Брато, наистина ми трябват тези 2 laoor и kycoin
Автоматичен превод:
Kelly1234
Org1991
Диамантен
Org1991
преди 10 месеца
Хей, как ти възстановиха парите от Kycoin? Писах им имейл, но не отговорих.
Автоматичен превод:
Kelly1234
meandi
Диамантен
meandi
преди 10 месеца
Не съм сигурен за системата за плащане, ако имате късмет, бихте ли ми казали, моля! Цялата информация, която имаха за мен, беше моето име и имейл адрес, от който им изпратих имейл, очевидно това беше всичко, от което се нуждаеха, за да фалшифицират доказателства 😅
Автоматичен превод:
Cocohibs1
Платинен
преди 10 месеца
Здравейте, някой има ли информация как да се подадат плащания с Revolut? Те просто продължават да отхвърлят моите, когато ги подавам. Дори предоставих доказателства, но те все още отхвърлят. Ако имате, бихте ли ми изпратили имейл?