Определено ще ви бъде възстановен 1 милион процента
Автоматичен превод:
LP2710
Org1991
Златен
Org1991
преди 9 месеца
Как успя да получиш възстановяването на сумата от Kycoin?
Изпратих имейл в четвъртък, все още няма отговор. Чудя се как си ги убедил. Радвам се за теб, че е проработило!!
Автоматичен превод:
Danixxx
Anonymized1159
Диамантен
Anonymized1159
преди 9 месеца
Здравей, изпратих ти имейл преди часове
Автоматичен превод:
LP2710
Златен
преди 9 месеца
Някой има ли данни за връзка с някой от тях??? 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Банконтакт
Наутера Лимитед
Мийор
Квартет
Фицеун
Делтапрайм
Кибгеу
Кибгахабеу
Мастеркард
Cl2sk
Дигиосиан
Ланросис
Автоматичен превод:
Danixxx
Диамантен
преди 9 месеца
Хора, някой получавал ли е скорошно възстановяване на суми от Pixelium, Wintermads и Wintermdse, всички те са свързани?
Автоматичен превод:
Jonty5
Златен
Kelly1234
преди 9 месеца
Струва ми се, че е Skycom online sro, имат и телефонен номер, качен на уебсайта им. Обадих му се и определено той! Той не поиска възстановяване на сумата и просто каза, че ще изчака властите!
It’s Skycom online s.r.o I believe, they have a contact number attached on website also. I rang him, definitely him! He wouldn’t issue refund and just said he will wait for the authorities!
Автоматичен превод:
преди 9 месеца
Благодаря ти
Автоматичен превод:
Pyne1688
Org1991
Диамантен
Org1991
преди 9 месеца
Хей, какво каза на Kycoin, за да получа възстановяване на сумата?? Благодаря предварително.
Автоматичен превод:
Lamonf
Org1991
Сребърен
Org1991
преди 9 месеца
Брато, наистина ми трябват тези 2 laoor и kycoin
Автоматичен превод:
Kelly1234
Org1991
Диамантен
Org1991
преди 9 месеца
Хей, как ти възстановиха парите от Kycoin? Писах им имейл, но не отговорих.
Автоматичен превод:
Kelly1234
meandi
Диамантен
meandi
преди 9 месеца
Не съм сигурен за системата за плащане, ако имате късмет, бихте ли ми казали, моля! Цялата информация, която имаха за мен, беше моето име и имейл адрес, от който им изпратих имейл, очевидно това беше всичко, от което се нуждаеха, за да фалшифицират доказателства 😅
Автоматичен превод:
Cocohibs1
Платинен
преди 9 месеца
Здравейте, някой има ли информация как да се подадат плащания с Revolut? Те просто продължават да отхвърлят моите, когато ги подавам. Дори предоставих доказателства, но те все още отхвърлят. Ако имате, бихте ли ми изпратили имейл?