Изпратих този имейл няколко пъти, но нямам отговор... получихте ли възстановяване на сумата от тях?
Автоматичен превод:
Danixxx
EliasR
Диамантен
EliasR
преди 9 месеца
Да, имам 2, тогава не отговаряй, толкова е досадно.
Автоматичен превод:
Danixxx
EliasR
Диамантен
EliasR
преди 9 месеца
Няма възстановяване на сумата
Автоматичен превод:
Kazper_82
joelemanuel5559
Сребърен
joelemanuel5559
преди 9 месеца
Благодаря! И на мен ми възстановиха парите!
Отне само една седмица!
Автоматичен превод:
Canham
Jonty5
Сребърен
Jonty5
преди 9 месеца
Благодаря ви, мога ли да попитам дали сте се свързали с тях през Skiwe?
Автоматичен превод:
Pyne1688
Danixxx
Диамантен
Danixxx
преди 9 месеца
Имате ли данни за контакт с тях, моля??
Автоматичен превод:
Canham
Jonty5
Сребърен
Jonty5
преди 9 месеца
Нямам имейл или нещо подобно за магазина Santcorn, тъй като имам само една транзакция към тях в банковата си сметка, но адресът в банковата ми сметка е 196 High Road, магазин Santacorn, Лондон, Великобритания, ако това ви е от полза.
Здравейте, получихте ли някога възстановяване на сумата? Аз имам горе-долу същата сума, може би малко повече. Честно казано, вече нямам вяра в тези мошеници.
Автоматичен превод:
Danixxx
melrao007
Диамантен
melrao007
преди 9 месеца
Здравей, как се справи с тези неща, аз също имам няколко хиляди долара с тях, така че не се затаявам, всяка информация ще е чудесна.
Нямам имейл или нещо подобно за магазина Santcorn, тъй като имам само една транзакция към тях в банковата си сметка, но адресът в банковата ми сметка е 196 High Road, магазин Santacorn, Лондон, Великобритания, ако това ви е от полза.
I dont have email or anything for santcorn shop as only have one transaction to them on my bank but there address on my bank says 196 High road santacorn shop London GBR if that helps u at all.
Автоматичен превод:
преди 9 месеца
Брил ще опита, благодаря.
Автоматичен превод:
kristaasle038
Jonty5
Платинен
Jonty5
преди 9 месеца
Мога ли да получа имейл адреса на Prince.io, моля?
Автоматичен превод:
meandi
Kelly1234
Платинен
Kelly1234
преди 9 месеца
Предположих това с доказателствата, които поискаха. Които отказаха да предоставят, на основание, че бих се изложил на риск от по-нататъшна измамна дейност и никога не съм се нуждаел от преводачески услуги. Опитвам се да намеря платежен оператор и да събера парите чрез тях.