Нямам имейл или нещо подобно за магазина Santcorn, тъй като имам само една транзакция към тях в банковата си сметка, но адресът в банковата ми сметка е 196 High Road, магазин Santacorn, Лондон, Великобритания, ако това ви е от полза.
I dont have email or anything for santcorn shop as only have one transaction to them on my bank but there address on my bank says 196 High road santacorn shop London GBR if that helps u at all.
Здравейте, получихте ли някога възстановяване на сумата? Аз имам горе-долу същата сума, може би малко повече. Честно казано, вече нямам вяра в тези мошеници.
Hi did you ever get a refund i have around the same amount maybe a little more , got no faith anymore tho to be fair with these scam artist
Нямам имейл или нещо подобно за магазина Santcorn, тъй като имам само една транзакция към тях в банковата си сметка, но адресът в банковата ми сметка е 196 High Road, магазин Santacorn, Лондон, Великобритания, ако това ви е от полза.
I dont have email or anything for santcorn shop as only have one transaction to them on my bank but there address on my bank says 196 High road santacorn shop London GBR if that helps u at all.
Предположих това с доказателствата, които поискаха. Които отказаха да предоставят, на основание, че бих се изложил на риск от по-нататъшна измамна дейност и никога не съм се нуждаел от преводачески услуги. Опитвам се да намеря платежен оператор и да събера парите чрез тях.
I guessed as much with the evidence they asked for. Which have have declined to provide on the basis that I would leave myself open to further fraudulent activity and I have never required translation services. I’m trying to find payment processor and raise it through them