Моят опит с Wovebet беше труден. Видях хора, които казваха, че е получило изплащане след депозит. Други казваха, че изобщо не е получило изплащане. Моят собствен опит клони към втората група.
Един агент ми каза, че депозит от двеста долара ще изчисти сметката ми за теглене. Последвах инструкциите. Двама агенти дори потвърдиха зелена светлина за тегленето ми. След това историята се промени. Те поискаха още пари. Аз се възпротивих. Казах им, че на техните страници за правила, сигурност и лицензиране никога не се споменават допълнителни такси за теглене. Споменах и скрийншотове от чата. След това един агент поиска освобождаване от такси и каза, че тегленето ще е валидно.
Нищо не се промени. Чатът продължава да се повтаря една и съща реплика за висшето ръководство. Всяко последващо запитване завършва със съобщение, че е направена корекция, след което друго съобщение, че е наложена забрана за тегленето. Този цикъл продължава от дни.
Изпратих имейл до отдела за обслужване на клиенти. Досега няма отговор. Ако се появи изплащане, ще актуализирам тази тема.
My experience with Wovebet has been rough. I saw people saying a payout came through after a deposit. Others said no payout at all. My own experience leans toward the second group.
An agent told me a two hundred dollar deposit would clear my account for a withdrawal. I followed that instruction. Two agents even confirmed a green light for my withdrawal. After that, the story changed. They asked for more money. I pushed back. I told them their own pages on rules, security, and licensing never mention extra fees for a withdrawal. I also mentioned screenshots from the chat. After that, an agent claimed a fee waiver and said a withdrawal would work.
Nothing changed. The chat keeps looping the same line about upper management. Every follow up ends with a message saying a fix went through, then another message saying a hold blocks the withdrawal. This loop has gone on for days.
I sent an email to customer support. No reply so far. If a payout shows up, I will update this thread.