Същото важи и за мен. Чудех се дали някой е успял да тегли успешно от тях. Спечелих 140 000 с 500-те, които ми дадоха. Свързах се с тях, за да разбера дали има някакви условия или залози, които трябваше да продължа, но ботът отговори „Не", просто депозирай минимум 100 за процеса на верификация и след това всичко би трябвало да е уредено, а в чата за поддръжка казаха, че моите 140 000 са гарантирани, след като депозитът ми за верификация бъде направен.
Още не съм правил фънк, чакам да видя дали някой има повече информация, изглежда твърде хубаво, за да е истина, а скиците са като дяволите.
Same for me I was also wondering if someone had a successful withdrawal with them . I won 140K with the 500 they gave me . Reached out to them to know if there were any conditions or wagering I had to continue to do the bot replied No just deposit a minimum of 100 for the verification process and then everything should be settled and the support chat said word word my 140K was guaranteed to be paid after my verification deposit was done .
Haven't done funk all yet waiting to see if anyone has more info seems to good to be true and sketch as fuck
Автоматичен превод: