Така че PKFS и адвокатите имат бизнес модел и също дават достатъчно комисионна.
Щом е взето решение, не може потребителите да са подписали този договор и да не са видели пари, защото никой адвокат няма да чака пет години за пари, иначе всички вече щяха да са в несъстоятелност.
Не се сърдя, просто знам, че съм инвестирал много време и съм присъствал на всяко заседание, на което съм присъствал и разпитван по два часа, и така ме шашкат.
Освен това, до момента на делото, никой не знаеше, че тези казина работят незаконно в Австрия, защото рекламират навсякъде и спонсорират клубове или все още ги спонсорират с пари...
търпение или не...
Рано или късно само онези, които са завели дело достатъчно рано, ще получат нещо. Много казина вече са неплатежоспособни или просто затрудняват получаването на парите. това е факт
Можете да видите от целия този въпрос как работят нещата в ЕС, стига всички да играят заедно.
Просто не се съобщава на потребителя по начина, по който действително работи, и точно за това става въпрос сега.
Не само, че чакате две години за съдебно решение, все още нямате право да го изпълните, за което чаках още 16 месеца, не ви се плаща, след това се започва производство в Малта и това отнема години и дори тогава Съдът на ЕС взема решението и диктува Малта да следва решението. Къде сме тогава?
8 години? Как можете да рекламирате нещо подобно, след като вече сте знаели през 2021 г., че Малта не изпълнява и след това там е приет закон да не се извършва екзекуцията? Всичко опира до бизнес модела зад него и вече не можете наистина да празнувате това...
Освен това адвокатите не биха предпочели по-големи суми пред по-малки при някои доставчици, така че, разбира се, те също гледат чисто на печалбата.