НачалоФорумКазинаИзпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно

Изпълнение на Pokerstars. Очевидно плащането не е доброволно (страница 107)

545 109 преглеждания 2 700 отговора |
преди 4 години
|
1...106 107 108...136
Добавете пост
player37
преди 11 месеца

Поне много го пожелавам на вас, на всички тук.

Най-добри пожелания

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Всичко звучи добре, мисля. Най-после нещата се раздвижват. Пожелавам на всички ни положителен резултат!

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Може ли някой да ми помогне тук:

Имам неприсъствено решение срещу Bethard с регистрационен номер C69565.

Сега виждам, че компанията е ликвидирана в средата на 2023 г

https://www.northdata.de/Bethard+Group+Ltd.,+St.+Julians/MT+C+69565

Мога ли да забравя за делото? Не получих никаква информация от моя адвокат и го финансирах сам.

sg

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

здравейте всички

Вчера също получих предложение за споразумение от 25% от TSG Interactive Gaming (Pokerstars) чрез моя адвокат, което вече бях отхвърлил преди почти 2 години, или по-скоро бях направил насрещно предложение. Мисля, че сега нещата наистина набират скорост... Но ще направя още едно насрещно предложение, иначе ще изчакам.

Изпълнително право на собственост над 1 година

Автоматичен превод:
Blockhaus
преди 11 месеца

Подлежащо на изпълнение заглавие, но все още не е започнало изпълнение в Малта?

Автоматичен превод:
voizua92
преди 11 месеца

Не, според адвоката процедурата все още се обсъжда с други адвокатски кантори, тъй като в момента изпълнението се оказва трудно. (Превод, лице за контакт и др.)

Автоматичен превод:
Blockhaus
преди 11 месеца

Дано германците намерят сметки някъде в ЕС, които да запорират.

Дано не отнеме толкова време.

Автоматичен превод:
Blockhaus
преди 11 месеца

Да, и Австрия изпълнява екзекуцията от 4 години. Дори в моя случай чаках повече от 3 години само в Малта и имах 10 изслушвания или повече!

Само се надяваха, че ще платят доброволно, но не го направиха.

Автоматичен превод:
LakotaYakari
преди 11 месеца

В Австрия MG Green незабавно прекрати доставчика на платежни услуги, след като беше задържана сума и тогава те се ядосаха.

Не мисля, че съхраняват достатъчно пари в Германия, за да могат да обработят всички

Автоматичен превод:
voizua92
преди 11 месеца

Оставам спокоен, тъй като и двата доставчика все още са много добре представени и искат да бъдат. Pokerstars и bet365

Автоматичен превод:
Blockhaus
преди 11 месеца

Г-н Грийн, tsg, n1, William Hill …. Никой от тях не плаща

но ви желая много търпение :) Чакам от 2021 г. въпреки екзекуцията в Малта и безбройните производства там.

Можете да прочетете как работят нещата там относно електронните съдилища в Малта и гражданските дела и да си съставите собствено мнение. G&L също така обяснява текущото състояние на нещата по отношение на Малта, Bill 55 and co. много добре в YouTube.

LG

Автоматичен превод:
voizua92
преди 11 месеца

Още не плащат, бавят всичко, за да направят евтини спогодби или да уплашат ищците. Защо пак правят оферта? Аз също съм на него от 2022 г. Пожелавам ви много търпение и успех.

Автоматичен превод:
abelingleakamp изтри публикацията
abelingleakamp
преди 11 месеца

Това не е от мен. Старият ми профил е изтрит.

Автоматичен превод:
преди 11 месеца
Автоматичен превод:
voizua92
преди 11 месеца

В началото се чете добре 👍

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Получихте ли циркулярния имейл от G&L?

Според мен не се чете добре. Защо сега („малко" преди решението на Съда на ЕС) PFs предлагат само много малко освободени OC?

Автоматичен превод:
justus99
преди 11 месеца

Кой имейл беше това? Можете ли да споделите съдържанието?

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Той изброява имената на казината, които все още се приемат, така че няма да го споделям, но това е общ имейл, няколко мои приятели също получиха имейла, така че може би някой друг ще го сподели.

Във всеки случай буквално се казва за казината, които познаваме като неплащащи: „Засега обаче не предприемаме никакви действия срещу тези казина."

Така че не е добре, което абсолютно не разбирам.

Автоматичен превод:
преди 11 месеца

Е, аз също съм с g&l и не дойде поща

Автоматичен превод:
1...106 107 108...136
Отидете на страницаот 136 страници

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини