НачалоФорумТурнириТурнир #224 Big Bass Bonanza 1000 - дискусии

Турнир #224 Big Bass Bonanza 1000 - дискусии (страница 5)

2 874 преглеждания 89 отговора |
преди 1 месец
|
1...4 5
Добавете пост
преди 3 седмици
debggb

Най-добрият ми резултат в този турнир, от всички турнири досега, е 1118.

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Никога по-добре

Колко добри са игрите или Кадино?

Автоматичен превод:
преди 3 седмици
gbbg

Здравейте, хора, тук ли мога да намеря паролата за турнира Big Bass 1000? Не знам как да добавя резултатите си от играта тук, може ли някой да ми каже как, благодаря?

Автоматичен превод:
преди 3 седмици
gbbg

Ами благодаря, че отворихте играта, момчета. 126 е моят победител - победител в пилешката вечеря.

Автоматичен превод:
Mile71
преди 3 седмици
debggb

Скъпи Гуру, много ти благодаря за милите думи. Наистина възнамерявах да депозирам нещо този път, но след този турнир ще го наблюдавам още една седмица и след това напълно ще се отпиша. Абсурдно е; дори не можеш да влезеш в топ 1000. Никога не съм виждал нещо толкова лошо и си мисля, че щом е толкова лошо безплатно, ще е още по-лошо, когато играеш за пари. Не, благодаря, вече съм играл достатъчно за истински пари в други казина.

Автоматичен превод:
преди 3 седмици
gbbg

Съжалявам да го видя и уважавам решението ти. Вероятно бих се чувствал по същия начин. 🙂

Автоматичен превод:
Joker2206
преди 3 седмици
itbggb

Не мога да играя и дори споделих другите турнири.

Автоматичен превод:
преди 3 седмици
gbbg

Здравейте, бихте ли могли да дадете повече подробности по въпроса? Обичайните проблеми, които си спомням, са например забранени държави и неправилно споделяне на предишни турнири или бисквитки и кешове, съхранявани в браузърите, така че честно казано, на този етап наистина се нуждаем от повече подробности, за да отговорим правилно. 🙏

Автоматичен превод:
chainsawpete
преди 3 седмици
gbbg

Здравейте, хора, тук ли мога да намеря паролата за турнира Big Bass 1000? Не знам как да добавя резултатите си от играта тук, може ли някой да ми каже как, благодаря?

Автоматичен превод:
преди 3 седмици
gbbg

Здравей, доколкото мога да преценя, няма парола. Вместо това, трябва да завършиш другия турнир и да споделиш резултатите чрез специалния бутон, след което ексклузивният турнир става достъпен.

file

Автоматичен превод:
Radka
преди 2 седмици
gbbg

Благодаря ти, да, направих го и след това изиграх играта, така че отново благодаря, че ми помогна с това.

Автоматичен превод:
преди 2 седмици
esbggb

Най-добрият ми резултат в този турнир, от всички турнири, в които съм участвал досега, е 1118.

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
gbbg

Голям бас

Автоматичен превод:
chainsawpete
преди 2 седмици
gbbg

Благодаря ти, да, направих го и след това изиграх играта, така че отново благодаря, че ми помогна с това.

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
gbbg

Аааа, извинявай за закъснелия отговор.

Няма защо. 😉 Надявам се, че ви е харесало. Няма да питам за резултата, защото знам колко е трудно да се получи прилична сума в турнири.... 😆

Автоматичен превод:
Shaman
преди 2 седмици
esbggb

Най-добрият ми резултат в този турнир, от всички турнири, в които съм участвал досега, е 1118.

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
gbbg

Наистина те разбирам! 😁🙌🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Изпращам виртуален късмет за всички други турнири, в които се стремиш да участваш! 😆😉

Автоматичен превод:
1...4 5

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
TaDa Logo
Споделете печалбите си от слот игри на TaDa Gaming и получете още един шанс да спечелите!

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини