Има потенциал за печалба, но е трудно да се получат големи множители... дори при безплатните завъртания. В повечето случаи получавате и много мъртви завъртания.
Автоматичен превод:
chainsawpete
Сребърен
преди 4 месеца
Чудех се как да получа паролата за отключване на този турнир, тъй като съм играл във всички останали и съм споделял информация за всички тях. Може ли някой да ми помогне, моля?
Автоматичен превод:
chainsawpete
taxitaxi58
Сребърен
taxitaxi58
преди 4 месеца
Разбра ли как да отключиш този турнир taxitaxi58
Автоматичен превод:
Basil94
Бронзов
преди 4 месеца
Участвал съм във всички останали турнири и съм споделял информация за всички тях, така че се чудя как да намеря паролата, необходима за отключване на този турнир. Може ли някой да ми помогне?
Как да вляза в играта, след като съм коментирал другите игри?
how do I access the game after commenting on the other games?
Автоматичен превод:
преди 4 месеца
Ексклузивният турнир би трябвало да се отключи за вас.
Автоматичен превод:
Romi
Community & Complaints Administrator
taxitaxi58
преди 4 месеца
How to unlock the tournament
Как да отключа турнира
Автоматичен превод:
преди 4 месеца
Моля, следвайте информацията на екрана, след като приключите турнира.
Автоматичен превод:
Romi
MicMar
преди 4 месеца
Как точно работи процесът на активиране?
How exactly does the activation process work?
Wie funktioniert die Freischaltung genau?
Автоматичен превод:
преди 4 месеца
След като споделите информацията, ексклузивният турнир ще се отключи за вас.
Автоматичен превод:
Romi
chainsawpete
преди 4 месеца
Чудех се как да получа паролата за отключване на този турнир, тъй като съм играл във всички останали и съм споделял информация за всички тях. Може ли някой да ми помогне, моля?
Was wondering how do I get the password to unlock this tournament as I have play all the others and shared on them all as well can someone help me out please
Автоматичен превод:
преди 4 месеца
Ексклузивният турнир би трябвало да се отключи без парола, след като споделите информацията, както е поискано.
Автоматичен превод:
Romi
Basil94
преди 4 месеца
Участвал съм във всички останали турнири и съм споделял информация за всички тях, така че се чудя как да намеря паролата, необходима за отключване на този турнир. Може ли някой да ми помогне?
I've participated in all the other tournaments and shared information about all of them, so I'm wondering how to find the password needed to unlock this tournament. Can someone please help me?
Diğer tüm turnuvalara katıldım ve hepsi hakkında bilgi paylaştım, bu yüzden bu turnuvanın kilidini açmak için gereken şifreyi nasıl bulacağımı merak ediyorum. Lütfen biri bana yardımcı olabilir mi?
Автоматичен превод:
преди 4 месеца
Ексклузивният турнир би трябвало да се отключи без парола, след като споделите информацията, както е поискано.
Автоматичен превод:
isisnozomi1985
Сребърен
преди 4 месеца
Вече направих всичко и не се отключва.
Автоматичен превод:
veronicalone
Златен
преди 4 месеца
ето така или нещо подобно 🙂
Автоматичен превод:
Elik590
Златен
преди 4 месеца
Споделих го и ми казаха да последвам линка. Направих го, но играта не се отвори.
Автоматичен превод:
Legust2004
Златен
преди 4 месеца
Това е толкова досадно и разочароващо! Опитвам се да отключа ексклузивния турнир на Gates. Следвах всички стъпки, но все още не мога да вляза в турнира. Всички отказват да ми помогнат. Чувствам се доста разстроен от екипа за поддръжка, който се занимава с всички турнири. Споделям всички турнири, в които съм участвал. Наистина се надявам някой да може да ми помогне!