До администрацията , може ли да ли обясните какво трябва да направя за да ми се отключи този турнир.Благодаря предварително
Автоматичен превод:
danielferrazdelly
Jaroslav
Платинен
Jaroslav
преди 1 месец
ПОДАРЪЧНА КАРТА
КОГА
Чакайки завинаги
Автоматичен превод:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
Salvata1312
преди 1 месец
To the administration, can you explain what I need to do to unlock this tournament? Thanks in advance.
До администрацията , може ли да ли обясните какво трябва да направя за да ми се отключи този турнир.Благодаря предварително
Автоматичен превод:
преди 1 месец
Здравейте, споделих резултата в Telegram или можете да го направите и в други сайтове и той беше отключен за мен.
Автоматичен превод:
danielferrazdelly
Платинен
преди 1 месец
Просто трябва да го изтриете.
Истината е казана.
Ако искате да платите, просто изпратете промоционалния код.
Не си го изпратил. Защото не искаш.
ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ НЕ?
Това е моята гледна точка.
25 долара
.....
Автоматичен превод:
Jaroslav
danielferrazdelly
danielferrazdelly
преди 1 месец
Всички вече са отговорили. Юрай чака да получи подаръчните карти от колегите си, за да може да ги изпрати. Ако той ги имаше, и ти вече щеше да имаш своите. Ще ги получиш, точно както стотици играчи преди теб. Няма нужда да пишеш тук всеки ден, вече ти казах това.
Автоматичен превод:
Salvata1312
Златен
Jaroslav
преди 1 месец
Здравейте, споделих резултата в Telegram или можете да го направите и в други сайтове и той беше отключен за мен.
Hi, I shared the outcome on telegram or you can do so on other sites and it was unlocked for me.
Автоматичен превод:
преди 1 месец
Нямам телеграм , кой друг сайт мога да ползвам ?
Автоматичен превод:
Salvata1312
Златен
Jaroslav
преди 1 месец
Hi, I shared the outcome on telegram or you can do so on other sites and it was unlocked for me.
Автоматичен превод:
преди 1 месец
Нямам телеграм къде другаде мога да го отключа
Автоматичен превод:
Jaroslav
Salvata1312
Salvata1312
преди 1 месец
Когато приключите турнира и кликнете върху „споделяне", имате няколко опции къде да споделите резултатите си. 🙂
Кликнете, за да споделите -
И ето какво трябва да получите -
Изберете един и го споделете. След това би трябвало да имате отворен ексклузивен турнир. 🙂
Автоматичен превод:
danielferrazdelly
Jaroslav
Платинен
Jaroslav
преди 1 месец
Добре. Поздравления на всички вас.
Нямам думи
Всички заслуги са на CASSINO GURU.
.
Извинявам се, че се усъмних в екипа на CASSINO GURU.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ.
Редактирано
Автоматичен превод:
Jaroslav
danielferrazdelly
danielferrazdelly
преди 1 месец
Както ви казах, понякога е нужно само време. Нямаме намерение да не даваме награди на играчите, които са спечелили турнира. 🙂
Наслаждавай се.
Автоматичен превод:
danielferrazdelly
Платинен
преди 1 месец
„Казах ви, понякога просто отнема време. Нямаме намерение да не дадем наградите на играчите, спечелили турнира. 🙂 Приятно гледане!"