НачалоФорумТурнириТурнир #167 Zeus vs Hades – Gods of War 250 - дискусии

Турнир #167 Zeus vs Hades – Gods of War 250 - дискусии (страница 4)

2 460 преглеждания 88 отговора |
преди 1 месец
|
1...3 4 5
Добавете пост
Jaro
преди 2 седмици
gbbg

Още едно любопитство. Знам, че ако дори бях стигнал до 2500,00 ранда, щях да направя скрийншот и да го публикувам... Може би дори щях да го използвам като снимка на профила си поне 2 месеца. Плюс това щях да намеря начини небрежно да добавя печалбата си във всичките си разговори.

Мисля, че този човек всъщност трябва да е добър спортист и да публикува ръководство с прозрения за стратегиите си.

Автоматичен превод:
Pachwerk
преди 2 седмици
gbbg

🥳🥳🤩 Поздравления за победата! Сигурна съм, че това може да е било краят на много, много, много други и дори по-големи победи за теб.

Автоматичен превод:
преди 2 седмици
gbbg

Zeus vs Hades ще бъде в списъка ми с любими слотове! Тези множители наистина увеличават общите ви печалби до много по-големи висоти. Веднага щом получа възможността да го играя с истински пари, се надявам да видя още, още, още.

Автоматичен превод:
преди 2 седмици
gbbg

Още едно любопитство. Знам, че ако дори бях стигнал до 2500,00 ранда, щях да направя скрийншот и да го публикувам... Може би дори щях да го използвам като снимка на профила си поне 2 месеца. Плюс това щях да намеря начини небрежно да добавя печалбата си във всичките си разговори.

Мисля, че този човек всъщност трябва да е добър спортист и да публикува ръководство с прозрения за стратегиите си.

Автоматичен превод:
преди 2 седмици
gbbg

Вярвам, че повече от нас биха искали да го видят, нали?

Но всъщност не всеки обича да споделя.

Автоматичен превод:
преди 2 седмици
gbbg

200

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
bggb

една доста глупава игра

преди 1 седмица
gbbg

300 спартански

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
gbbg

Аз съм ледосеец от Южна Африка

Автоматичен превод:
Jaro
преди 1 седмица
gbbg

Искам само публично да уточня, че вече отговорих два пъти на имейла за потвърждение на наградата (този, в който се споменава 7-дневният краен срок за потвърждаване на активния ми имейл адрес). И двата отговора бяха изпратени в рамките на този 7-дневен период.

Досега не съм получил никакъв отговор. Публикувам това тук, за да е ясно, че съм отговорил навреме и все още чакам потвърждение и доставка на наградата.

Благодаря ти.

Автоматичен превод:
Pachwerk
преди 1 седмица
gbbg

Здравей, няма да получиш отговор на този имейл, твоят отговор само ще потвърди това, от което се нуждаем. От този момент нататък трябва да чакаш ваучера. Попитах Юрай за това и той каза, че ще го провери днес. Понякога ваучерите не пристигат толкова бързо и играчите трябва да чакат малко.

Така че вероятно това е случаят и тук. Ще ви уведомя, когато разбера повече. 🙂

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
krbggb

Пробивайки се през африканската джунгла, за да откриете онлайн казина

Честният Каджи Нок ще бъде използван многократно.

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
gbbg

BSNX

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
bggb

Няма ли някаде да щракна и да играя че ми трябва допамин

преди 1 седмица
bggb

Греда пак но знам че някои ден.....

Semerdgievqqq
преди 1 седмица
gbbg

🤞 Пожелавам ти много късмет някой ден!

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
bggb

Ако не е касмет барем ти ме побутнеш

Semerdgievqqq
преди 1 седмица
gbbg

Как си представяш това "бутане"?😀

Автоматичен превод:
преди 1 седмица
gbbg

Режим с 500 завъртания и 0 безплатни завъртания.

Изобщо не съм впечатлен от тази игра. Никога не съм успявал да спечеля нещо смислено. Различни начини. Купете си бонус, високи залози, различни казина. Кеш. Просто ще ви изядат парите.

Най-големият ми удар някога беше на тези 500 завъртания.

file

Автоматичен превод:
Ludwikdronn00
преди 1 седмица
gbbg

Благодаря за изчерпателната обратна връзка. 👍

Автоматичен превод:
Jaro
преди 1 седмица
gbbg

Здравей, благодаря ти, че се свърза с Юрай. Оценявам го. Ще очаквам с нетърпение актуализацията ти.

Автоматичен превод:
1...3 4 5

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Share your winnings from Pragmatic Play slots — we’re giving away prizes worth $2,000!

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини