НачалоФорумТурнириТурнир #166 Floating Dragon Wild Horses - дискусии

Турнир #166 Floating Dragon Wild Horses - дискусии

725 преглеждания 18 отговора |
преди 1 месец
|
Добавете пост
преди 1 месец
Тук можете да говорите за всичко, което е свързано с #166 Floating Dragon Wild Horses.
преди 1 месец
bggb

Страхотен сайт.Благодаря за възможността да се включвам в турнирите ви

преди 1 месец
ptbggb

Още една глупост. Жалко за тези слотове.

Редактирано
Автоматичен превод:
преди 1 месец
ptbggb

Много лош слот

Автоматичен превод:
преди 1 месец
grbggb

250 завъртания дадоха 55 евро и дори не помислиха за даване на бонуси. Как очакват хората да играят в такива игри?

Автоматичен превод:
преди 1 месец
gbbg

Не мога да пусна нито едното. Пише, че не е налично в САЩ.

Автоматичен превод:
Greenlee2019
преди 1 месец
gbbg

За съжаление това е от страна на доставчика на игри. Чувствайте се свободни да използвате VPN, ако е възможно.

Автоматичен превод:
преди 1 месец
debggb

Извинявай, това са просто боклуци, дори не е безплатна игра.

Автоматичен превод:
shanty13
преди 1 месец
gbbg

Това мнение също е важно. Има ли конкретна причина, поради която не харесваш тази игра? 🙂

Автоматичен превод:
преди 1 месец
gbbg

Хареса ми играта... Благодаря

Автоматичен превод:
преди 1 месец
gbbg

Мисля, че това е най-близкото, до което съм стигнал до първото място

Автоматичен превод:
преди 1 месец
esbggb

За първи път задържах първото място само за няколко часа, вече бях паднал на 4-то място, никога не бях бил никъде близо до първите 100 места.

Автоматичен превод:
преди 1 месец
gbbg

Никога не стигам до първо място в класацията, винаги получавам много ниски резултати. Чудя се вероятно дали не съм се квалифицирал да бъда победител. Какво да правя?

Автоматичен превод:
преди 1 месец
gbbg

Никога не стигам до първо място в класацията, винаги получавам много ниски резултати. Чудя се вероятно дали не съм се квалифицирал да бъда победител. Какво да правя?

Автоматичен превод:
преди 1 месец
esbggb

Много търпение, късмет и продължавай да играеш във всички турнири. Както споменах преди, никога не съм бил на първо място; винаги съм печелил много малко точки, а съм играл в десетки турнири.

Автоматичен превод:
преди 1 месец
gbbg

Автоматичен превод:
преди 1 месец
gbbg

Няма квалификация за победители. Просто е нужно търпение и многобройни опити. За щастие е безплатно. 🙂

Автоматичен превод:
Radka
преди 1 месец
gbbg

Да, съгласен съм. Безрисково е, но има шанс да се получи истинска награда. Наистина оценявам това. Благодаря на участниците.

Автоматичен превод:
jjay60
преди 1 месец
gbbg

Всички се радваме, че ти харесват турнирите! Пожелавам ти успех; знам, че е трудно да се постигнат високи резултати. Опитвах се в миналото и просто имаше голяма серия от загуби. 😀

Автоматичен превод:
преди 1 месец
debggb

Още една ужасна игра. Само едно безплатно завъртане от 250 завъртания ☹️, но се радвам, че можете да тествате игрите безплатно тук и не е нужно да харчите много пари 👍

Автоматичен превод:
преди 1 месец
esbggb

Щастлив съм, въпреки че паднах от първо на осмо място. Надявам се да завърша в топ 10; това би било първият път, откакто започнах да участвам в тези турнири. Всичко е въпрос на късмет и търпение. Мисля, че има стотици или хиляди играчи от много американски и европейски страни, които участват за забавление и може би за да спечелят награда някой път. Най-хубавото е, че е безплатно. Поздрави на всички.

Автоматичен превод:

Добавете пост

flash-message-reviews
Потребителски отзиви – Напишете собствено казано ревю и споделете изживяването си
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Share your winnings from Pragmatic Play slots — we’re giving away prizes worth $2,000!

Следете ни в социалните медии – всекидневни публикации, бонуси без депозит, нови слотове и още

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получите информация за бонуси без депозит, нови слотове и други новини